milivolt electronics world news Aydn_Ticaret_Odas_milletvekili_adaylarndan_isteklerini_sralad-didimhaber.net
06-05-2015

Aydn Ticaret Odas milletvekili adaylarndan isteklerini sralad

Aydn_Ticaret_Odas_milletvekili_adaylarndan_isteklerini_sralad

Aydn Ticaret Odas (AYTO), yerel gazetelere ilan vererek 13 maddelik isteklerini sralad. Aydn’dan seçilecek yedi milletvekiline seslenen AYTO Bakan Hakan Ülken, “Bizim siyasetimiz, ekonomi siyaseti.” dedi.

AYTO'nun bildirisinde unlar yer ald: “Aydn’n bölgesel tevik uygulamasndaki yaad adaletsizliin giderilmesi. Aydn’a havaalan. Denizli–Aydn–zmir yüksek hzl tren hatt. Aydn–Denizli–Antalya otoyolunun yaplmas. Aydn il genelindeki çevre yollarnn yaplmas. Jeotermalin ekolojik dengeyle olan ilikilerini tespit edip pozitif sonuç çkmas halinde termalin turizm, sera bölgeleri, ehir stmas için kullanma açlmas ve kaynaktan Aydnllarn daha fazla faydalanmas. Aydn’a lojistik merkezi kurulmas. Bölge müdürlüklerinin tamamnn daha önceden olduu gibi Aydn’da olmas. Türk turizminin artk Antalya–stanbul ekseninden çkarlarak, Aydn turizminin stanbul–Antalya ligine yükseltilmesi. Aydn’n serbest salk bölgesi ilan edilmesi. Çine’den trenyoluyla yük tamacl için Güllük Liman ile balantsnn yaplmas. Aydn’n bir spor kenti haline getirilip modern bir stadyum ve yeni spor komplekslerinin yaplmas. Dank ve verimsiz ADÜ bölünerek üç üniversite kurulmas, eitim kenti olan Aydn’da vakf üniversitesi kurulmas için gerekli destein salanmas.” 

Daha önce çeitli tarih ve platformlardaki toplantlarda bu isteklerini dile getirdiklerini söyleyen AYTO Bakan Ülken, “Taleplerimizin birçounu, 11 Ekim 2014 tarihinde Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci’nin katlm ile gerçekletirmi olduumuz 1. Aydn Ekonomi Zirvesi’nde dile getirmitik. Mevcut milletvekillerimize ve mevcut hükümete dile getirdiimiz talepleri, 7 Haziran 2015 tarihinde yaplacak olan genel seçimden sonra gelecek hükümete ve milletvekillerimize aktardk. Ayn ekilde isteklerimizi, odamz ziyarete gelen siyasilere de iletiyoruz. Yeni seçilecek olan hükümetin ve Aydn milletvekillerinin, taleplerimizin gerçeklemesi için gereken hassasiyeti göstereceklerine yürekten inanyoruz.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..