milivolt electronics world news Incirliovalilar_suyun_ucuzlamasini_istedi-didimhaber.net
08-05-2015

ncirliovallar suyun ucuzlamasn istedi

ncirliovallar_suyun_ucuzlamasn_istedi

Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, seçim çalmalar kapsamnda ncirliova pazarn ziyaret etti. Esnaf ve vatandalar ziyaret eden Çerçiolu’na vatandalar içme suyunun pahallndan dert yand. 

Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu'nun ziyaretine, CHP Aydn Milletvekili ve milletvekili aday Metin Lütfi Baydar ve CHP Aydn milletvekili aday Tayfun Talipolu da katld. Esnaf ve vatandalarn dertlerini dinleyen Çerçiolu, su ücretinin yüksekliinden dert yananlara, ncirliova’da dier ilçe ve illere göre suyun ucuz olduunu söyledi. çme suyunun bir ksmn sondajla çkardklarn bunun için kullandklar elektriin pahal olmasndan dolay su fiyatlarnn bu ekilde olduunu belirten Aydn Büyükehir Belediye Bakan Çerçiolu, u bilgileri verdi: “Türkiye’de Aydn Büyükehir Belediyesi, 0-10 ton arasnda en ucuz suyu satyor. ncirliova’da 0-10 ton arasnda suyun tonu 1,60 lira, Efeler’de 1,75 liradr. 0-10 ton arasnda suyun tonunu, Bursa Büyükehir Belediyesi 2,50 liradan, Ankara Büyükehir Belediyesi 3 liradan, stanbul Büyükehir Belediyesi de 3,80 liradan satmaktadr. Ben suyun ton ücretini ucuzlatmak için çok urayorum. Aydn’da çay bizim tesislerimizde nasl 50 kuru ise, ekmei nasl ucuza 50 kurua vatandaa satyorsak suyu da öyle ucuz yapacaz. Çünkü milletin cebinde para yok, yangn var. Su, kuyulardan elektrikle çekiliyor. Elektrie zam gelince suya da zam geliyor. Elektriin fiyatn düürsünler biz de suyun fiyatn düürürüz.”
Özlem Çerçiolu
Çerçiolu’nun esnaf ziyaretinde köylerden mahallelere dönüen yerlerde kanalizasyon ebekesi olmamasna ramen atk su ücreti alnmasn da eletiren vatandalara cevap veren CHP Aydn Milletvekili Metin Lütfi Baydar, “Biz bu konuda meclise teklif verdik. Bu teklifi AK Parti kabul etmedi. Bu soruyu AK Parti milletvekilleri geldiinde onlara sorun.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..