milivolt electronics world news Ar_tahribata_yol_aan_uyduruk_Babakan_ve_17-25_Erdoandr-didimhaber.net
10-05-2015

Ar tahribata yol aan uyduruk Babakan ve 17-25 Erdoandr

Ar_tahribata_yol_aan_uyduruk_Babakan_ve_17-25_Erdoandr

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlayarak, çözüm sürecine deindi. Bahçeli, "Yllardr annelerimizin mübarek gözyalar istismar edildi. Yllarca annelerimizin korkular üzerinde oynand. Annelik duygusu hiç bu kadar andrlmad. Bir yanda PKK’yla pazarlk masasna oturdular, dier yanda analar alamasn bahanesiyle ihaneti maskelediler. Bu ar tahribata yol açan, ibirlikçilere yol gösteren, ikiyüzlülere yordam öreten, saldrganlara yardm eden uyduruk Babakan ve saraya çöreklenen 17-25 Erdoan’dr." dedi.

Aydn’da halka hitap eden MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, 7 Haziran seçimlerinde iktidara gelecekleri için heyecanl, Türkiye’yi kurtarmaya kararl ve Aydn'n önünü açmaya yeminli olduklarn söyledi. Aydn istasyon Meydan’nda halka hitap eden MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, tüm annelerin Anneler Günü'nü kutlad. Miting sonras halka karanfil datan Devlet Bahçeli, "Bugün Anneler Günü’dür. Anne fedakarlk ve fazilettir. Anne hogörü ve adanmlktr. Anne sevgi ve scack ilgidir. Annelerimiz bizim göz nurumuzdur. Annelerimiz bizim kurumayacak kaynamzdr. Annelerimiz yalnzca douran, yalnzca beiimizi sallayan deil, ömürleri yettii sürece arkamzda duran manevi kalelerdir. Onlara çok ey borçluyuz. En bata da bir vefa sorumluluumuz vardr. Nezaket onlardadr, zarafet onlarla ete kemie bürünmektedir. Ballk ve sahiplenme onlarn meziyetidir. Balama onlarn özelliidir. Onlar ki sevgi sancadr. Onlar ki bereket ve dua hazinesidir. Bugün annelerimize içten sarlalm. efkat abidesi annelerimizi krmayalm. Hiçbirini incitmeyelim. En güzel, en tatl sözlerle gönüllerini alalm. Onlar çiçeklerle donatalm. Öf bile demeyelim. Kamz bile çatmayalm. Yüzümüzü katiyen asmayalm. Nasr tutmu ellerinden hasretle öpelim. Hayr dualarn alalm, yorgun baklarn neelendirelim. Unutmayalm ki bereket büyüklerledir. Unutmayalm ki cennet annelerin ayaklarnn altndadr. ehit annelerini ihmal etmeyelim. Evlat özlemi çeken, evlat yangnyla, evlat acsyla barna ta basan annelerimizi hatrdan çkarmayalm." diye konutu.

Ermenek’teki maden kazasnda olunu kaybeden Aye isimli kadnn da Anneler Günü'nü kutlamay unutmayan Bahçeli, sözlerine öyle devam etti: "Olum yüzme bilmezdi, suyun içinde ne yapt', diyerek feryat figan eden Ermenekli Aye anamzn acsn uzaktan da olsa paylaalm. Soma’da, 13 Mays 2014 günü evladn maden faciasnda kaybeden analarmzn szsn vicdanmzda duyalm. Terörle mücadelede, gencecik fidanlarn kara topran koynuna emanet eden analarmza kalplerimizi açalm. Ana gibi yar olmayacan iyi bilelim. Aydn gibi diyar olmayacan da derinden haykralm. Nerede yayor olursa olsun, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyorum. Dualarnda olabilmeyi diliyorum."
Devlet Bahçeli Aydn Mitinginde konutu
Çözüm süreci ve analarn alamamasna da deinen Bahçeli, "Yllardr annelerimizin mübarek gözyalar istismar edildi. Yllarca annelerimizin korkular üzerinde oynand. Annelik duygusu hiç bu kadar andrlmad. Annelik vicdan hiç bu kadar sarslmad. Bir yanda PKK’yla pazarlk masasna oturdular, dier yanda analar alamasn bahanesiyle ihaneti maskelediler. Bir yanda mral’da gece gündüz taviz ve teslimiyet mesaisine kaldlar, dier yanda analar alamasn sözünün arkasna saklandlar. Açlm dediler, açlmadk, deilmedik, yarlmadk bir ey brakmadlar. Çözüm dediler, çözülmenin kapaklarn açtlar. Bar dediler, batn ve bitiin kapsn araladlar. Ne var ki analarmz alamaya devam etti. Teröriste dadaki genç dediler, ehit analarn bir kez daha alattlar. Katille maktulü ayn kefeye koydular, ehitlerimizin kemiklerini szlattlar. Mehmetçikleri ensesinden vuran canavarlarla kan pazar kurdular. Türklüe kefen biçen kahpelerle BOP kafesine girdiler. slam’a zehir saçan, kin kusan; Müslümanlara ölüm yadran kiralk tetikçilerle ayn yolun yolcusu oldular. Bu ar tahribata yol açan, ibirlikçilere yol gösteren, ikiyüzlülere yordam öreten, saldrganlara yardm eden uyduruk Babakan ve saraya çöreklenen 17-25 Erdoan’dr."

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..