milivolt electronics world news Davutolunun_aft_kaymtr-didimhaber.net
10-05-2015

Davutolunun aft kaymtr

Davutolunun_aft_kaymtr

MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, "Diyarbakr’da serok Ahmet, Adyaman’da mele Ahmet, Osmaniye’de Ahmet Sani olan; Dou’da Kobani’yi selamlayan, Kandil’e gülücükler saçan, Bat’da bayrak diyen, Türkmen ve Yörük sömürüsü yapan Davutolu’nun ayar hepten bozulmu, aft tamamen kaymtr." dedi.

Aydn mitinginde iktidara yüklenen MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli, Türkiye'nin, hiçbir döneminde böyle bir iktidar görmediini söyledi. ktidar sert dille eletiren Bahçeli, "Yalan bunlardadr. nkar bunlardadr. Riyakarlk bunlardadr. Talan bunlardadr. Yama bunlardadr. Allah’la aldatma bunlarn mesleidir. Gybet ve iftira bunlarla iç içedir. Biliyorum, Aydn bunlara yüz vermez. Biliyorum, Aydn bu yüzsüzlere frsat ve ans tanmaz. Çünkü Aydn milli asaletin yannda, dik duruun tarafndadr. Aydn temizliin çizgisinde, ahlakl yönetimin ve adaletli davrann safndadr." diye konutu.

Bahçeli, öyle devam etti: "Hatrlaynz, Babakan Davutolu, 17 Ocak 2015 tarihinde Aydn’a gelmi, partisinin 5’nci Olaan l Kongresi’nde konuma yapmt. Ve geçmiten örnekler vererek öyle demiti: 'Ordular dalm, düman Anadolu’nun içine doru ilerlerken izzetli Aydnl efeleri, Türkmen yiitleri, zeybekler ayaa kalkarak; ‘bu topraklar ezeli ve ebedi olarak Türk yurdudur’ demitir. Davutolu Aydn’a gelince birden bire bu topraklarn Türk yurdu olduunu fark etmitir. Fakat ayn Davutolu Adyaman’a gidince baka, Bitlis’e varnca baka, ama Aydn’a gelince bambaka dil kullanmaktadr. Diyarbakr’da serok Ahmet, Adyaman’da mele Ahmet, Osmaniye’de Ahmet Sani olan; Dou’da Kobani’yi selamlayan, Kandil’e gülücükler saçan, Bat’da bayrak diyen, Türkmen ve Yörük sömürüsü yapan Davutolu’nun ayar hepten bozulmu, aft tamamen kaymtr. Babakan’n kartvizitinde bo yer kalmamtr. Babakan unvan konusunda rekor krmtr."

Milli sava gemisi açklamalarn da sert bir dille eletiren Bahçeli, "Dün Mersin’de ahsm hedef alarak, 2002’de Türkiye’nin itibarn sorgulamtr. TSK’nn kendi silahlarn kullanp kullanmadn yarglamtr. Durmam, yorulmam, kontrolsüz ekilde milli gemimizin olup olmadn tartmtr. Sayn Davutolu, gemiden kastn bakan ve Babakan çocuklarnn filolarysa, elbette bizim ne milli ne de gayri milli bir gemiciimiz dahi olmamtr. Davutolu, Erdoan’n limannda demirli duran, evlatlarnn üstüne kaytl gemileri milli olarak görüyorsa, bunu da yutturacan sanyorsa, merak buyurmasn er geç Aydnl'dan hak ettii cevab alacaktr. 2002’de TSK’nn kendi silahlarn kullanmadn utanmadan söyleyen Davutolu unu bilmelidir ki terörü 2002’de sfrlayan milletten desteini alan TSK’dr. Dün silahlar teröristlere çevrilmiti. Bugün ise süngü dümütür. Dün terörle mücadele onurluca yürütülüyordu. Bugün ise terörle mütareke ve müzakere hayaszca ilerletilmektedir. u günlerde askeri klalara kapatan, polisleri karakollara hapseden, TSK’ya silah braktran, TSK’nn elini tutan, özel adamlaryla birlikte Davutolu ve saraydaki aasdr. Davutolu’nun konuacak yüzü yoktur. Savurduu yalan, öüttüü aldatmadr." eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..