milivolt electronics world news DSP_Genel_Bakan_Trker:_lkemizde_retilmi_aresizlik_var-didimhaber.net
11-05-2015

DSP Genel Bakan Trker: lkemizde retilmi aresizlik var

DSP_Genel_Bakan_Trker:_lkemizde_retilmi_aresizlik_var

DSP Aydn l Bakanl’n ziyaret eden Genel Bakan Masum Türker, iktidarn çaresizlik üreterek halk umutsuzlua ve bir ey yapamamaya sürüklediini söyledi. Halka, "AK Parti giderse faiz yükselir, altndan kalkamazsnz" ümitsizliininin alandn, gelinen süreçte artk faizin de halkn umurunda olmadn, AK Parti'ye oy vermeyeceklerin arttn iddia etti.

DSP Aydn adaylarnn ve dier partililerin katld toplantda konuan Genel Bakan Türker, “13 yldr bir üretilmi bir çaresizlik var. Bu üretilmilik çaresizlik iki tanedir. Bir çaresizlik, bu AKP iktidar bamzdan gitmeyecek mi, gitmez diye insanlar umutsuzlua ve herhangi bir ey yapamamaya iten çaresizlikti. Halkn çounluu artk AKP’nin iktidar olmamas yönünde eilim gösteriyor. Bu eilim, düne kadar ya da u anda AK Parti'ye kart olanlar deil, AK Parti'ye oy verenler artk bakaldrm, kart durumda. Zaten AK Parti’ye eski oy verenler oy vermeye devam etse, herkes biraraya gelse yine iktidar olur. Türkiye’de bu seçimin sonunda bir CHP-AKP koalisyonu öngörülüyor. Bu koalisyonda da mimar Kemal Dervi’in, Babakan yardmcs sfatyla ekonomiden sorumlu olarak görev alaca bekleniyor. Halk borçlandrdktan sonra ne dediler? 'Aman ha, AKP giderse istikrar bozulur, istikrar bozulursa faizler artar ve siz bu faizlerin altnda yklrsnz.' Ama bu dönem halkn faiz de umurunda deil.” dedi. DSP olarak Türkiye’de vatandan yoksulluuna seyirci kalmayacaklarn belirten Türker, “Türkiye’de vatandamzn iki sorunu var. Yoksulluk ve isizlik. Yoksulluk, bizim mücadele edeceimiz temel hedeftir. Asgari ücreti 2 bin TL yapacaz.” eklinde konutu.

Hayatn kaybeden Kenan Evren ile ilgili de konuan Masum Türker, “Kenan Evren’e Allah rahmet eylesin, bir Müslüman olarak. Bu iten partimiz, rahmetli genel bakanmz en büyük zarar görmesine ramen hakkmz helal ediyoruz. Öbür dünyada da ondan hak soracak halimiz yok, öbür dünyann hesabn Allah’n mafiretine brakyoruz ama Türkiye’de Kenan Evren’in halen düüncesini yürütenler var, hattâ bugünün Cumhurbakan, bugünün iktidar, Kenan Evren’in Türkiye’ye miras brakt baraj sisteminde srar ediyorlar. Baz kanunlar, halen Kenan Evren dönemindendir. Biz Kenan Evren’e benzeyenlerle, Kenan Evren’in fikirleriyle mücadelemizi sürdüreceiz ama bu arada geçmite çok madur ettii insanlar olduunu, bu insanlarn da u anda feveranlarn görüyoruz. Devlet yönetiminde görev alan herkes, öldüü zaman zarar verdii insanlar, onlara kötülükler yapt insanlar Müslümanln gerektirdii helallii yapmadklarn unutmasnlar. Onun arkasndan ho bir seda yerine, bir eletiri kalyor. Siyasi tarafmzda bu konuda, fikirle ve bu fikri savunanlarla mücadele edeceimizi söylüyoruz. Geçmiteki hakszlklarn düzeltilmesi için var olduumuzu söylüyoruz ama bu ülkede yaayan bir Müslüman olarak da Allah rahmet eylesin diyorum. Biz hakkmz helal edelim, Allah taksiratn affetsin.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..