milivolt electronics world news Sanal_lemden_kurtulmak_iin_bisiklete_binin-didimhaber.net
13-05-2015

Sanal lemden kurtulmak iin bisiklete binin

Sanal_lemden_kurtulmak_iin_bisiklete_binin

nternet bamll ve obeziteye dikkat çekmek isteyen Aydnl amatör yönetmen Harun Kzlarslan, hayatn sanal âlemden ibaret olmadn göstermek amacyla bisikletli ilgili bir ksa film çekti. Bisiklete binme orannn yüksek olduu Aydn’n Çine ilçesinde çekilen filme destek veren bisikletçi Halit Güler de, “Herkes internete, bilgisayara, cep telefonuna baml hale gelmi. nsanlar özgürlüüne kavuturmak istedik. Bisiklete dikkat çekmek istedik,” dedi.


Yaklak 5 dakikalk, “Testere Çine'de Velesbid” adl filmin galas, Çine Kültür Merkezi’nde yapld. Büyük ilgi gösterilen film hakknda bilgi veren yönetmen Kzlarslan, “Testere, filmlerde hep kötü karakterde. Bizim bu ksa filmimizde iyi rolde. Gençlerimizi bilgisayar, tablet ve teknoloji esaretinden kurtarmak için Testere’nin yardm etmesini ve bisikletin ön planda olmasn istedik. Çocuklarmzn bisikletle özgürlüe kavumalarn istiyoruz. Bisikletle beyinsel ve bedenen özgürlüe ve sala kavumalarn istiyoruz. Bisiklet binmenin güzelliine dikkat çekmek istedik.” dedi.

Filme destek veren Çineli bisikletçi Güler de, “Bu filmle bilgisayar, tablet, cep telefonu, bilgisayar gibi teknoloji esiri olmu çocuklarmz bundan kurtarmak ve bisiklete dikkat çekmek istedik. Çocuklarmzn sosyal ve doal yaam olmas için bu filmi çektik. Teknoloji esiri çocuklarmz bir nebze olsun bu esaretten kurtarmak, daha hareketli hale getirmek ve hayatlarnda hareket etmek için bisikletin olduunu göstermek istedik. u anda çocuklarmz bilgisayarn esiri olmu, obez olma yolundalar. Teknoloji esiri olanlara, hayatn içinde bisikletin de olduunu hatrlatmak istedik.” dedi.

Çineli çocuklarn ve yetikinlerin de rol ald sa filmde bilgisayar bamls obez bir genç, rüyasnda üç arkadayla ayaklarndan zincirlenmi halde, harabe bir yerde hapis kalyorlar. Cep telefonunun çekmedii yerde sklan gençler, ne yapacaklarn bilmiyorlar. Bu srada Testere gelerek, çocuklara özgürlükleri için bisiklet oyunu teklifi ediyor. Bisikletini yapan ve binenlere anahtarn veriyor. Bisikletini hazrlayamayan obez çocuk ise sona kalnca korkuyor. Aniden uykusundan uyanan çocuk, rüyann etkisinde kalyor. Filmin sonunda, bisiklet binmenin faydalar anlatlyor.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..