milivolt electronics world news AKP_yzde_40n_altnda_oy_alrsa_Erdoan_istifa_etmeli-didimhaber.net
15-05-2015

AKP yzde 40n altnda oy alrsa Erdoan istifa etmeli

AKP_yzde_40n_altnda_oy_alrsa_Erdoan_istifa_etmeli

Aydn’da HDP seçim bürosunu ziyaret eden Diyarbakr Büyükehir Belediye Bakan Gültan Kanak, HDP’nin 7 Haziran’da baraj aacan söyledi. AK Parti’nin meydanlarda iki babakanla seçim propagandas yaptn söyleyen Kanak, seçimde yüzde 40’n altnda almasnn baarszlk olacan, bu baarszln sebebinin Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan olduunu, bu yüzden istifa etmesi gerektiini savundu.

Efeler ilçesi Fatih Mahallesi’nde, HDP milletvekili adaylar ve partililer tarafndan karlanan Bakan Kanak, yapt konumada, “HDP, bu ülkede soldurulan bütün renkleri yeniden kendi kimliine kavuturan partidir. HDP, bu ülkede bitirilmek istenen umutlarn partisidir. imdiye kadar siyasette söylenmemi sözleri cesaretle söyleyebilen bir partidir. imdiye kadar bizleri, halklarmz, inançlarmz, kimliklerimizi, ayrtrarak birbirinin karsna koydular. Biz bu kirli siyaseti barajdan önce yktk, bu ülkenin bütün renklerini HDP’de yan yana getirdik. Türkü, Kürtü, Alevisi, Sünnisi, Ermenisi, Arab, Çerkezi, aklnza gelebilecek bütün renkler bu emsiyenin altndadr, artk bu partide yan yana, el eledir. Bizi birbirimizin karsna koymak isteyenlere kar birlik olduk hep beraber saf tuttuk. Bu bir özgürlük, bar saf. Bu bir kardelik saf. Siyasette en güçlü ekilde temsil edilmesinin imkann oluturduk. Kazanarak, her gün bir ey daha kazanarak, her gün bir adm daha ilerleyerek 7 Haziran’a doru gidiyoruz. nallah 7 Haziran’da da Aydn’da, Türkiye'nin dört bir yannda da baarnn halayn çekeceiz. Baraj aacak myz? Meclis’e girecek miyiz? Barn teminat olacak myz? Birileri kendi iktidar için bar tehlikeye atyor. Saltanat için, saraynda saltanat sürebilmek için, 'Bar süreci filan yoktur. Zaten Kürt sorunu da yoktur.' diyor. Buna en büyük cevab, Aydn’dan sizler vereceksiniz. Evet, biz bu ülkede Kürt sorununu çözeceiz. Eitlikle çözeceiz, özgürlükle çözeceiz. Bar politikalaryla çözeceiz ama sizin gibi diktatörlük heveslisi olanlar da yktmz barajn altnda brakacaz.” dedi.

Yolsuzluk konusunda AK Parti’yi eletiren Kanak, “Yaknn, eini dostunu, çocuklarn, damatlarn fazlasyla zengin etti. AKP bunun tadn çok çkard. Artk bence sonu geldi. Bu hrszla, bu talana, bu ayakkab kutusu siyasetine son vermenin zaman geldi. Geleneksel siyaset, bu ülkedeki tekçi zihniyetin temsilcisi, imdi bakyoruz her iki babakan da, çeyrek babakan da. HDP o kadar güçlü, yenilikçi bir ses olarak toplumda karlk gördü ki bunlar tek babakanla baa çkamayacaklarn düünüp ikili sahaya çkmaya baladlar. Artk bunlarn kendi içlerinde de bir düzenleri ve bar kalmad, çünkü her yerde böyledir. Nerede hrszlk varsa hrszl beraber yapanlar, sonra paylamak için kavga ederler. AKP’de yaanan budur. Kendi sonlarnn geldiinin iaretidir. Saltanat yklrsa siz ne yapacaksnz? O sarayda oturmaya devam m edeceksiniz, yoksa istifa m edeceksiniz? Bugün seçim kampanyasn yürüten Cumhurbakan’dr, Sayn Erdoan’dr. Tarafszl kalmamtr. Açkça meydanlara inip AKP için oy isteyen bir cumhurbakannn, AKP seçimde baarsz olursa istifa etmesi lazm. Çksn açklasn, yüzde 40’n altna düerse istifa edeceim desin. Babakan Davutolu zaten her hâlükârda kaybedecek, onun için biz Erdoan’a soruyoruz, seçimi kaybedersen istifa edecek misin? Bu halk, senden bunu bekliyor. Madem taraf oldun, meydanlara indin, seçimlerde birinci aktör olarak çalyorsun, kaybetmenin faturasn sen ödeyeceksin. Bu halk seni bakan da yaptrmayacak, babakanlk da zaten gitti.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..