milivolt electronics world news Aydn'da_19_Mays_alan_gerginlii_yaand-didimhaber.net
19-05-2015

Aydn'da 19 Mays alan gerginlii yaand

Aydn'da_19_Mays_alan_gerginlii_yaand

19 Mays Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayram kutlamalar Aydn’da gergin balad. Atatürk Kent Meydan'nda yaplmas planlanan resmi kutlama programna, Aydn Büyükehir Belediyesi tarafndan orada etkinlik olduu gerekçesiyle izin verilmek istenmedi. Sabah meydanda polis, zabta ve belediye ekipleri kar karya geldi. Ksa süreli gerginliin ardndan CHP Aydn Milletvekili Metin Lütfi Baydar ile Aydn Vali Yardmcs Hayrettin Çiftçi de bir süre tartt. Büyükehir Belediyesi ekipleri, meydann bir ksmn resmi tören için ayrnca mesele halloldu. Meydandaki resmi törenin yannda CHP, ayr olarak anta çelenk koydu.

Tören alan tartmas devam ederken vilayet binas önünde de resmi tören düzenlendi. Bu törenden sonra ise Vatan Partisi, ayr olarak çelenk koydu. Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu’nun katlmad törende sadece Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Zeynel Akn çelenk koydu. Ardndan kortej yürüyüüyle Atatürk Kent Meydan’na gidildi. Bu srada meydanda bulunan CHP’liler, resmi tören için ayrlan yeri terkederek anta çelenk koyup ayr bir kutlama yapt. Burada konuan Milletvekili Baydar, “Sivil toplum ve siyasi partilerin, tüm halkn çelenk koymas engellenmitir. Bunu protesto ediyoruz. Halkmzn bu bayramlar kutlamalar engellenmitir. Beraber kutlama anlay ve Kent Meydan'nda birlikte kutlama istenmesine ramen Aydn Valilii, Büyükehir ile ortak bir anlay içerisinde olmamtr. Burada bir programn olduu bildirilmesine ramen Aydn Valilii, oldubittiye getirerek töreni bu alanda yapmak istemi. Kendilerine bu istekleri karsnda, burada bulunan alann bir parças verilmi ancak o alan beenilmeyerek, bugün sabahtan itibaren polis nezaretinde Kent Meydan'nda Büyükehir'in yapm olduu etkinliklerin her türlü aletleri geriye itilerek alan oluturup orada bayram kutlanmaya çallmtr. Biz de bu protestomuzu yaptk ancak aileler çocuklaryla bayram meydanna geldikleri için planlanan yerde kutlama yaplmas için o alandan ayrldk.” dedi.

19 Mays, Atatürk Kent Meydan’nda resmi törenle ve CHP olarak ayr ayr kutland. Resmi törene Vali Yardmcs Hayrettin Çiftçi, daire müdürleri ve dier vatandalar katldlar. Kutlamalarda gençlerin spor gösterisi ve halk oyunlar da sergilendi.

 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..