milivolt electronics world news MHP_l_Bakan_Akbudak:_27_Mays_2015_tarihe_kara_leke_olarak_geecek-didimhaber.net
25-05-2015

MHP l Bakan Akbudak: 27 Mays 2015 tarihe kara leke olarak geecek

MHP_l_Bakan_Akbudak:_27_Mays_2015_tarihe_kara_leke_olarak_geecek

MHP Aydn l Bakan Cem Akbudak, 27 Mays 1960 askerî darbesinden sonra 27 Mays 2015 tarihinin de bir kara leke olarak Türk siyasi tarihine geçeceini, bunun Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan’n yapaca miting olacan söyledi. Erdoan’n Aydn’a bir cumhurbakan gibi deil, AK Parti Genel Bakan gibi geleceini ve karlanacan iddia eden Akbudak, “Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan’n 27 Mays mitingi, Aydn’da tarihe geçecektir. Burada mazlum edebiyat yapacak, Adnan Menderes’e sahip çkacak. 27 Mays 2015 tarihi de Aydn’da Cumhurbakan'nn tarafszlk ilkesi yeminine sadk kalmadnn bir göstergesi olarak tarihe geçecektir.” dedi.

MHP il binasnda partililerle birlikte basn açklamas yapan Cem Akbudak, Cumhurbakan Erdoan’n Aydn’da katlaca toplu açl töreninin, AK Parti mitingi olduunu iddia etti. Erdoan'n tarafszlk yeminine sadk kalmadn öne sürerek, “Cumhurbakan cumhurun mu badr, AKP’nin mi badr? Böyle çift bal bir yönetim, bugüne kadar görülmemitir. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan’n Aydn’da yapaca açl mitingi sebebiyle 27 Mays bir daha tarihe geçecektir. Cumhurbakan, göreve balamadan önce tarafszlk üzerine yemin etmi bir kiidir. Bugüne kadar hiçbir cumhurbakannda böyle bir ey görmedik. Pankartlarda görüyoruz, 89 tesisin açlndan bahsediliyor. Son bir ylda Aydn’da hangi tesis yapld veyahut da l Özel daresi’nin yapm olduu tesis var da bizim mi haberimiz yok? Bu düpedüz AKP mitingidir. 'leri demokrasi' diyordu Sayn Cumhurbakan, herhalde bizim bilmediimiz ama onun bildii ileri demokrasi bu olsa gerek. Ben bunu ahsm, partim ve Aydn adna knyorum. Tarafsz bir kiinin, bir parti mitingini düzenleyebilmek için geçmite açl yaplm, Aydn’a kazandrlm tesislerin açln yapma bahanesiyle miting düzenlemesi Aydn’a, demokrasiye ve siyasi partilere hakarettir. Seçime gölge düürmektir. Eer siz AKP’nin genel bakan olarak devam etmek istiyorduysanz, cumhurbakan olmayacaktnz. Cumhurbakan cumhurun mu badr, AKP’nin mi badr?” dedi. Halkn bask ve tehdit altnda olduunu iddia eden MHP l Bakan Akbudak, “nsanlar bask altnda kaldklar, baskyla korkutulduklar için bir baskyla uyardan sonra, 'unu yaparz, bunu yaparz' basks, tehdit ve rüvet gibi alglanld için vatandalarmz belki mitinge geleceklerdir.” dedi.

Cumhurbakan Erdoan, 27 Mays’ta 11 kuruma ait, toplam 391 milyon TL’ye mal olan 89 yatrmn açln yapacak. 7 Haziran 2013 ylnda faaliyete geçen 400 yatakl Nazilli Devlet Hastanesi’nin yannda baz barajlarn yan dereleri ve baz yan derelerin ksmlar da açl yaplacak yerler arasnda.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..