milivolt electronics world news Menderes,_Meclis_tutanaklarnda_vatan_haini_diye_geiyormu-didimhaber.net
26-05-2015

Menderes, Meclis tutanaklarnda vatan haini diye geiyormu

Menderes,_Meclis_tutanaklarnda_vatan_haini_diye_geiyormu

Merhum babakan Adnan Menderes hükümetinin askeri darbeyle devrildii 27 Mays 1960 ihtilalinin yl dönümünde Adnan Menderes’in, köyünde unutulduu belirtildi. Adnan Menderes’e meydanlara herkesin sahip çktn ancak köyünde ve evinde hiçbir anma program yaplmadn ifade eden Adnan Menderes’in köyü Çakrbeyli Muhtar Mehmet Demir, "Demokrasi ehidi dediimiz köylümüz Adnan Menderes’in halen daha TBMM tutanaklarnda 'Vatan haini' geçtiini duyuyoruz. Böyle bir ey olabilir mi halen daha. Rahmetli Özal, itibarn geri verdi. Ama halen daha tutanaklarda vatan haini geçtiini duyuyoruz, böyle bir ey olur mu?" dedi.

Adnan Menderes'in köylüsü olarak 27 Mays’ kara bir gün olarak hatrlamak dahi istemediklerini ifade eden Çakrbeyli Muhtar Mehmet Demir, "Adnan Menderes’in köyündeyiz, arayan sonra yok. 27 Mays bizim için hatrlanmas anlmas çok kötü. O günleri hatrlamak dahi istemiyoruz. Menderes partiler üstü bir insan. Herkes rahmetli Adnan Menderes’e sarlyor, sahip çkyor ama geçmi ola m diyelim, gözünüz aydn m diyelim. Biz elimizdeyken kadir kymetini bilmiyoruz. Köyünde anma etkinlii yok. Bu konuda bizi arayan soran da olmad. Bugün bizim için kara lekeli bir gün. Haliniz nedir, diyen yok. Siz bakmayn meydanlarda barp çaranlara. Demokrasi ehidi dediimiz köylümüz Adnan Menderes’in halen daha TBMM tutanaklarnda 'Vatan haini' geçtiini duyuyoruz. Böyle bir ey olabilir mi halen daha. Rahmetli Özal, itibarn geri verdi. Ama halen daha tutanaklarda vatan haini geçtiini duyuyoruz, böyle bir ey olur mu? O kadar iktidara gelen hükümetler oldu, Adnan Menderes vatan haini mi ki o tutanaklarda öyle geçiyor. Adnan Menderes ülkenin yarsn m satt ne yapt? Ben halen daha Meclis tutanaklarnda Adnan Menderes’in vatan haini olarak geçtii duyumunu alyorum." dedi.

Adnan Menderes’in yeni nesil tarafndan unutulduunu da belirten Çakrbeyli Muhtar Mehmet Demir, "nsanlara soruyoruz, babasnn yan bilmiyor. Adnan Menderes’i bilen hatrlayan pek yok. Biz Adnan Menderes’in unutulmamas için köyümüze an salonu ve konferans salonu yaptrmak, yeni nesile anlatmak istiyoruz." diye sözlerini tamamlad.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..