milivolt electronics world news Milli_Eitim_Mdr,_Cumhurbakan'nn_mitingine_renci_katlm_listesi_istedi-didimhaber.net
26-05-2015

Milli Eitim Mdr, Cumhurbakan'nn mitingine renci katlm listesi istedi

Milli_Eitim_Mdr,_Cumhurbakan'nn_mitingine_renci_katlm_listesi_istedi

Aydn Milli Eitim Müdürlüü'nün, Cumhurbakan açl mitingine katlmas için ortaokul, lise örencileri, öretmenleri ve idarecilerinin isimlerinin listelenmesini ve kendilerine bildirilmesini istedii öne sürüldü.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan'n Aydn’da yarn yapaca toplu açl için Aydn Milli Eitim Müdürlüü, 17 ilçe Milli Eitim Müdürlüü’ne yaz yazarak, açl mitingine katlacak, ortaokul ve lise örenci, veli, öretmen ve yöneticilerinin isim listesinin kendilerine gönderilmesirni istedi. Aydn Valilii l Milli Eitim Müdürü Pervin Töre imzal ilçe Milli Eitim Müdürlükleri’ne gönderilen yazda, "Cumhurbakanmz Sayn Recep Tayyip Erdoan’n 27 05. 2015 günü ilimizi ziyaret edecek olmalar nedeniyle tüm ilçelerimizdeki, mam Hatip Ortaokulu, Anadolu mam Hatip Lisesi, Ortaokul, Ortaöretim okulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Liseleri'nin örenci, örenci velisi, öretmen ve yöneticilerinin ayn gün saat 17.00'de katlmnn salanmas ve katlm listelerinin ilçeler baznda 26.05.2015 günü saat 17.30’a kadar l Milli Eitim Müdürlüü’ne (Özel Büro) gönderilmesi hususunu bilgilerinize önemle rica ederim." denildi.

Aydn Milli Eitim Müdürü Pervin Töre’nin yazs için Eitim Sen Aydn ube Bakan Ali Gün, "Cumhurbakan açl yapabilir ama herkes biliyor ki seçim mitingi yapyor Sayn Cumhurbakan. Bununla alakal l Milli Eitim Müdürü’nün bu tür yaz yazmasn doru bulmuyoruz. Biz bunu doru bulmuyoruz. Cumhurbakan tabi ki açl yapabilir, bütün herkes bununla bilgilendirme yaplabilir ama bunun liste biçimiyle istenmesi, örencinin velinin, öretmenin ve idarecilerin sisim isim liste olarak istenmesinin bir anlam yok. Bu acaba mitinge katlmak için zorla insanlar oraya m tamak istiyorlar diye insan soruyor. Bu uygulama ile örenciyi, veliyi öretmeni ve idareciyi siyasete bulatryorlar. Milli Eitim’in görevi açla gitmek için yönlendirmek deildir. Milli Eitim Müdürünün, açl mitingine gitmek için liste hazrlatmas, mitinge katlm salanmas için çaba harcamalarn anlayamyoruz. Katlanlar için lise istenmesi, katlmayanlar için ötekiletirme anlamna geliyor. Milli Eitim Müdürü’nün katlm için zorlamas ve bunun için de yaz göndermesi doru deildir." eklinde eletirdi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..