milivolt electronics world news Erdoan,_Aydnda_muhalefet_partilerine_yklendi-didimhaber.net
27-05-2015

Erdoan, Aydnda muhalefet partilerine yklendi

Erdoan,_Aydnda_muhalefet_partilerine_yklendi

Cumhurbakan Erdoan, Aydn'da toplu açl töreninde yapt konumada muhalefet partilerine yüklendi. Erdoan, "Tehditlerin yan sra kan akan musluk afileri aslyor. Sonra bu afileri deitirdiler. Siirt’te muhtarmz öldürüldü, Van’da havaliman açtmz gün köy korucumuzu 10 kurunla öldürdüler. Kürt Kürt’ü öldürüyor. Bir de utanmadan batda baka konuuyor. Bunlarda yalan merudur, rahat rahat yalan söylerler. Abisi dada, kendisi bada. Daha sonra o da dadan indi. Tamamyla terör örgütünün içerisinde bunlar." dedi. 

Aydn Valilii tarafndan düzenlenen toplu açl töreni için Aydn’a gelen Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, stasyon Meydan’nda vatandalarla hitap etti. 

Konumasnn çounda 7 Haziran seçimlerine deinen ve muhalefet partilerine yüklenen Cumhurbakan Erdoan, kendi iktidarlar döneminin dünyada sessiz devrim olarak anldn söyledi. Erdoan, “Demokrasi tarihimizde önemli bir noktaya yaklayoruz. Bugün anlaml bir gün. Bugün 27 Mays. O kara günün 55’inci yl dönümü. 14 Mays 1950’de balayan demokrasi öleni, 27 Mays 1960’da kesintiye urad. Daha sonrada bu memleketin üç adam Adnan Menderes, Fatin Rütü Zorlu ve Hasan Polatkan idam edildi. Bu zihniyeti 7 Haziran’da sanda gömün. Onlar asla bu millete tepeden bakmadlar. Hayatlar pahasna milletle birlikte yol yürümekten korkmadlar. Kendisine darbeci, cuntac ve vesayetçileri yol arkada seçenler, daima kaybetmeye mahkum oldular. ‘Sonunuz Menderes gibi olacak’ diyorlar. Ölümsüzlüü tadanlara, ölüm ne yapabilir ki? Bununla yetinmiyorlar, Mursi’ye verilen idam cezasna gönderme yaparak, resmimi koyup ‘Yüzde 52 oyla idama mahkum oldu’ diyorlar. Onlar bilmiyor ki Menderes’inki gibi bir son ereftir. Onlar bilmiyorlar ki ehitler ölümsüzdür. ehitler, milletin ve Allah’n katnda her zaman yaarlar. Bu millet demokrasi ve ekonomik kazanmlarna el uzatanlar asla affetmez.” diye konutu.

'BUNLARDA YALAN MERUDUR'

14 Mays 1950 seçimlerinin Türkiye’de gerçek manada yaplan ilk özgür seçimler olduunu savunan Cumhurbakan Erdoan, “Milletimiz için 14 Mays bir bayramd. O gün ülkenin pek çok yerinde yamur ve çamura ramen erkei ve kadnyla halkmz oy kullanmaya kotu. Ertesi gün zmir’de seçim gazeteleri 2 ve 3’üncü basklar yapt. CHP’ye oy vermeyenlerin evlerinin yklaca yönünde tehdit edildiine dair haberler yaynland. Bu haber bize ne kadar tandk deil mi? Bugün Dou Anadolu’da benzer hadiseler yaanyor. Tehditlerin yan sra kan akan musluk afileri aslyor. Sonra bu afileri deitirdiler. Siirt’te muhtarmz öldürüldü, Van’da havaliman açtmz gün köy korucumuzu 10 kurunla öldürdüler. Kürt Kürt’ü öldürüyor. Bir de utanmadan batda baka konuuyor. Bunlarda yalan merudur, rahat rahat yalan söylerler. Abisi dada, kendisi bada. Daha sonra o da dadan indi. Tamamyla terör örgütünün içerisinde bunlar. Bir de ‘Diyaneti kaldracaz’ diyor. Sen kimsin, Diyaneti kaldracaksn. Bir taraftan da 'Kabe’miz Taksim' diyor. Bunlarn CHP’den ne fark var? CHP'liler, 'Kabe Arap’n olsun, bize Çankaya yeter' diyordu. 'Din derslerini kaldracaz' diyor. Çünkü kendileri ateist bir yap istiyorlar. te Diyarbakr’dan sözde bir müftüyü aday yaptlar. Bu müftü ‘Partimin dini Zerdütlük de olsa yine aday olurdum’ diyor. Bir de 'dedemden Kur'an örendim' diyor. Sen dedenden Kuran örensen ne olur. Dedenin dini kendine, senin dinin kendine. imdide makam aracna takm. Sen önce partili belediyelerinde dönen dolaplarn hesabn ver. MHP Genel Bakan ‘Ya iade et, ya istifa et’ dedi. Sayn Bahçeli, bu onlara yakrd ama sen nasl söyledin? Biz bu makamn zedelenmesini asla izin vermeyiz.” eklinde konutu.

'BUNLARIN AKAM SÖYLED SABAH SÖYLED TUTMUYOR'

“Adnan Menderes’in cezaevindeyken söyledii 'Çine Çay’nn kenarnda oturup, söüt aaçlarnn serinliinin yüzüme dolanmasn özledim' sözünü hatrlatan Erdoan, unlar söyledi: “Hamdolsun biz 141 yllk rüyay gerçekletirdik. Bundan dolay Veysel Bey’e teekkür ediyorum. 12 ylda Aydn’da 12 milyonluk yatrm yaptk. nanyorum ki Aydn bundan önce olduu gibi bundan sonra da kendisini aldatanlarn deil, kendisinin tarafnda olanlarn yannda olacaktr. Neden meydanlarda olduumu soruyorlar. Siyasi partilere eit mesafeydim ancak milletimizin yanndaym. Ama benim de gönlümde bir aslan yatyor. Bu yüzden benim de düündüklerimi söylemeye hakkm var. Klçdarolu ‘Mazotu 1,5 liraya vereceim’ diyor. Bir amca bana Malatya’dan bir karne göndermi. Sayn Klçdarolu, bunlar senin zihniyetinin karnesi. Öyle mazot almak kolay deildi o zaman. Biz bu günlerden geldik. Biri çkm ‘Gençlik Bakanl kuracam’ diyor. Zaten böyle bir bakanlk var. CHP Lideri, ‘Bana 4 yl verin. 20 yl sonra isizlik yüzde 5 olacak’ diyor. Bunlarn akam söyledii sabah söyledii tutmuyor. Atlar desteksiz olunca böyle amalar oluyor.” 

Cumhurbakan Erdoan’n konumasnn ardndan protokol üyeleriyle birlikte 391 milyon TL deerindeki 89 projenin açl gerçekletirildi. Erdoan’a ei Emine Erdoan, Orman ve Su leri Bakan Prof. Dr. Veysel Erolu, Ekonomi Bakan Nihat Zeybekci, Aydn Valisi Erol Ayyldz, AK Parti Aydn l Bakan Ömer Özmen, AK Parti Aydn milletvekilleri ve milletvekili adaylar elik etti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..