milivolt electronics world news Aydnda_Halk_Ekmek_1_lira_oldu-didimhaber.net
28-05-2015

Aydnda Halk Ekmek 1 lira oldu

Aydnda_Halk_Ekmek_1_lira_oldu

Aydn Büyükehir Belediyesi’nin Halk Ekmek sat noktalarnda 50 kurua satt ekmek 1 lira oldu. Nazilli Frnclar Odas’nn maliyetin altnda sat ve haksz rekabet davas sonucunda Halk Ekmek noktalarnda 50 kurua sat durduruldu. Büyükehir Belediyesi de "bir alana bir bedava" eklinde ekmein fiyatn 1 liraya çkard.

Ekmein fiyatn, mahkeme kararndan dolay 1 liray çkardklarn belirten Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, bir alana bir bedava yaptklarn söyledi. Nazilli Frnclar Odas’nn Halk Ekmek için açt davada mahkemenin ön kararna uyduklarn vurgulayarak, “Bu uygulama, rekabet artlarndan dolay. Mahkeme henüz sonuçlanmad ama biz mahkemenin ön kararn uyguluyoruz. Buradan Nazilli Frnclar Odas’na sesleniyorum, fakire ekmek vermeye devam edeceiz. Bizim esnafla derdimiz yok. Esnaf, birkaç siyasetçinin dolduruluuna gelmesin. Bizimle gelsinler, konusunlar.” dedi.

Amaçlarnn Büyükehir’in halka ucuz ekmek salamasn engellemek olmadn söyleyen Nazilli Frnclar Odas Bakan Reat Ofliolu ise bir ekmek alana bir bedava uygulamasnn yanltma amac tadn iddia etti. Ofliolu, "Kanunu bu ekilde gevetmek doru deil. Bu yanltma. Yeniden dava açtk, takip ediyoruz. Nazilli'de ekmek 1 TL. Biz, Halk Ekmek 1 TL’ye satlsn demiyoruz. Biz, maliyetin altnda olmasn diyoruz, mesele bu. Biz belediyenin ekmek çkarmasna kar deiliz. Biz maliyetinin altnda satlmasn istemiyoruz. Bizim maliyetimiz, frncy 1 TL ancak kurtaryor. Aydn Büyükehir, 75 kurua kârsz satabilir, buna itirazmz yok.” dedi.

Bakan Çerçiolu’nun konuma çarsna da cevap veren Oda Bakan Ofliolu, üç dört aydr randevu alamadklarn söyledi: “Keke oturabilsek, bir eylerde uzlaabilsek. Biz her zaman oturup konumaya hazrz ama konuamyoruz. Biz Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu’na ulaamyoruz. Üç dört kez randevu talep ettim, geri dönü olmad. Aydn Büyükehir Belediyesi’nden üç dört aydr randevu alamyoruz. Bu iin bir noksan yeri var, o da konuamamak. Konusak her ey düzelecek.”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..