milivolt electronics world news Kldarolu:_Merkez_Trkiye_projesini_hazrladk,_kimyalar_bozuldu-didimhaber.net
29-05-2015

Kldarolu: Merkez Trkiye projesini hazrladk, kimyalar bozuldu

Kldarolu:_Merkez_Trkiye_projesini_hazrladk,_kimyalar_bozuldu

CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolu, "Seçim bildirgemizi açkladk, ezberleri bozuldu. Arkadan 100 yln projesi Merkez Türkiye projesini hazrladk kimyalar bozuldu" dedi. 

Aydn'da Atatürk Kent Meydan’nda partisinin düzenledii mitingde konuan Kemal Klçdarolu, “Türkiye’yi aha kaldracam. Türkiye’nin içinde bulunduu artlar ben de biliyorum siz de biliyorsunuz. 7 Haziran'da sanda gideceiz. 8 Haziran yeni bir balangç olmaldr. Rahmetli Ecevit'in dedii gibi, ne ezen ne ezilen, insanca hakça bir düzenin balangc olmaldr. 8 Haziran esnafn, çiftçinin sanayicinin emeklinin kazand herkesin kazand ama hortumcularn kaybettii bir tarih olmaldr.” eklinde konutu.

Klçdarolu, “Biz seçim bildirgemizi açkladk, ezberleri bozuldu. Arkadan 100 yln projesi Merkez Türkiye projesini hazrladk kimyalar bozuldu. 8 Haziran’da inallah yeni bir balangçla Türkiye’yi aha kaldracaz. Kimsenin aç ve açkta kalmad bir Türkiye. Yoksulluun olmad bir Türkiye. Çiftçinin tarlasna bana bahçesine onurla gittii bir Türkiye. Böyle bir Türkiye’yi aha kaldracaz. Sözüm sözdür.” ifadelerini kulland.

Klçdarolu, unlar söyledi; “Bu tablo için bir ksa dönem bir uzun dönemimiz var. Onlarn akllar ermez ama Ankara’daki beylerin, çünkü onlar ceplerini düünürler milleti deil. Çünkü onlar köeyi nasl döneceklerini düünürler, milleti deil. Ksa vadede refah topluma yayacaz. Türkiye nüfüsunun yüzde 1’i yüzde 99’undan daha zengin bu bizim içimize sindirebileceimiz bir tablo deil. Önce üreteni, aln teri dökeni destekleyiz. Dünyann en pahal mazotunu Türk çiftçisi kullanyor. Madem refah tabana yayacaz, o zaman dedim sözüm söz üreticiyi, çiftçiyi savunacam, mazotu çiftçi için 1,5 TL yapacam. tiraz ediyorlar nasl çiftçi için 1,5 lira yaparsn bunu diye koro halinde baryorlar. Aydn’dan bir daha soruyorum. Sen yatlara, gemilerine mazotu 1,21 kurutan verirken iyi de ben çiftçiye 1,5 liradan verince neden kötü oluyor, neden çiftçinin hakkn savunmuyorsun? Onlarla aramzda Ar da kadar fark var. Örnek mi? Onlar, yakutta, prlantada, incide elmasta KDV’yi ÖTV’yi sfrladlar. Ben nerde sfrlyorum, çiftçinin mazotunda. Aramzda fark budur. O inciden prlantadan yana ben çiftçinin aln terinden yanaym. O mal götürmekten yana, ben çiftçi kazansn ondan yanaym, emekten, çiftçiden üretenden yanaym. Ben halktan yanaym. Çiftçi kardeim unu unutma senin hakkn teslim edeceim. Sen Türkiye’yi doyuruyorsun"

Klçdarolu, öyle devam etti; “Ankara’daki beyler vatandan derdini unuttular, kendilerine baka mekan buldular. Ben sizin gibi yaayan birisiyim, yoksulluun açln ne olduunu bilirim. Eer bir evde akam tencere kaynamyorsa o evdeki kadnn nasl bir zdrap çektiini çok iyi bilirim. Ankara’da oturan beyler, Samsun’da açlktan ölen Kübra bebei unuttular ama ben unutmadm. Ben Konya’da zatürreden ölen Ayaz bebei unuttular ama ben unutmadm Çünkü ben sizden birisiyim. Onlar kendilerine saray yaptlar. Benim saray merakm yok. Koruma ordusu kurdular, benim öyle bir orduya ihtiyacm yok, halkma güveniyorum. 4 yllk yetki verin yoksulluu tarihe gömeceim. Ne derlerse desinler hiçbir ailenin geliri 720 lirann altnda olmayacak, yazn bir köeye. Hiçbir çocuk yataa aç girmeyecek. Onun için diyorum bir kiiyi ikna edip sanda götüreceksiniz. Diyeceksiniz ki Klçdarolu bizden halktan birisi, yetkiyi verelim bakalm yapyor mu yapmyor mu? Ben de size söz veriyorum, 24 saat diyorsanz 24 saat, 36 saat derseniz 36 saat sizin için, çocuklarmz, torunlarmz, bayramz bu güzel ülke için çalacam, emek harcayacam, aln teri dökeceim. Dökeceim her aln teri size helal olsun diyeceim.” 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..