milivolt electronics world news Bakan_eriolu_Vali_Ayyldz_isimsiz_ikayet_dilekesi_yazmakla_sulad-didimhaber.net
30-05-2015

Bakan eriolu Vali Ayyldz isimsiz ikayet dilekesi yazmakla sulad

Bakan_eriolu_Vali_Ayyldz_isimsiz_ikayet_dilekesi_yazmakla_sulad

Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, hakkndaki ikayet dilekçelerinin Vali Erol Ayyldz’n da içinde bulunduu bir grup tarafndan uydurulduunu iddia etti. Ayyldz’n, bu isimsiz dilekçeleri uygulamaya koyarak ayrca suç ilediini de söyleyen Çerçiolu, “Niçin isimsiz dilekçeler deerlendiriliyor, ben size söyleyeyim. Oturuyorlar bir yuvarlak masann etrafnda, 'Napalm, napalm? Ya ite Ege Et çok iyi tuttu, ekmek çok iyi tuttu, haydi ununla ilgili bir dilekçe yazalm isimsiz.' diyorlar. Kendileri piiriyorlar, kendileri yiyorlar. Kendin piir, kendin ye. Fakirin bir somun ekmei üzerinden siyaset yapyorlar.” dedi.

Sultanhisar ilçesini ziyaret eden Bakan Çerçiolu, Vali Ayyldz’, kendisi hakknda isimsiz ikayet dilekçesi yazmak ve ileme koymakla suçlad. Dün yine hakknda imzasz bir ikayet dilekçesini Ayyldz’n ileme koyduunu belirten Çerçiolu, incelemenin geri çekilmemesi halinde Ayyldz ile mahkeme araclyla gereini yapacaklarn söyledi. Çerçiolu, “Bizler sosyal belediyecilii en iyi ekilde uygulayacaz. Aydn Valisi'nin isimsiz bir dilekçe üzerine göndermi olduu ön incelemeciler geldiler. Bunu mahkemeye tayacaz önümüzdeki hafta, eer bu inceleme geri çekilmezse. Son kez bir kere daha sayn valinin yanl yaptn yazyla makamna göndereceim ama srarc olurlarsa mahkeme kanalyla gereini yapacaz. 2004 ylnda dönemin Babakan Sayn Tayyip Erdoan’n bir genelgesi vardr, 'simsiz dilekçeler ve ikayetler gündeme alnmaz' diye. Buna ramen isimsiz olarak belirtiyor ve soruturma açyor Büyükehir Belediyesi’ne. Seçim öncesi manidar. Fakirlere yaptmz gda yardmlar ve ücretsiz dattmz ekmekten dolay. Fakirin bir somun ekmeiyle uramayn, yazktr. Dier belediye bakanlar da datyor. Ben olduum sürece fakirlerin yannda olacaz. Eer fakirin durumunu anlam olsalard, bir somun ekmek üzerinden siyaset yapmazlard. Ayptr, saygszlktr.” dedi.
Özlem Çerçiolu
Bakan Özlem Çerçiolu’na destek veren CHP Aydn Milletvekili Metin Lütfi Baydar da, “Ekmek niye 50 kuru diye valilikten bakanmza yaz geliyor. Buradan sesleniyoruz kendilerine, vatandan ekmeiyle oynamayn. Ekmekle oynayan Allah çarpar.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..