milivolt electronics world news Yenipazarda_HDP_seim_arac_gerginlii-didimhaber.net
30-05-2015

Yenipazarda HDP seim arac gerginlii

Yenipazarda_HDP_seim_arac_gerginlii

Aydn’n Yenipazar ilçesinde miting gerginlii yaand. Seçim anons araçlar ile partilerinin seçim bürosu bulunmayan Yenipazar ilçesine gelen HDP Nazilli ilçe tekilatna ait seçim aracna AK Parti ve MHP’liler engel oldu. HDP’lilere önce birlikte engel olan AK Parti ve MHP’li grup daha sonra kendi aralarnda tartt. AK Partili Yenipazar Belediye Bakan Zafer Savc ile MHP Aydn Milletvekili Aday Hilmi Bolatolu arasnda MHP’nin miting araçlarndan yaynlanan sesin iddeti nedeniyle gerginlik yaand. Birbirleri ile karlkl restleen Bolatolu ve Savc’nn arasna giren Yenipazar AK Parti lçe Bakan Mehmet Sümer ve partililer gerginlii yattrd. 

Yenipazar’a gelen HDP anons arac ve beraberindeki konvoyun ilçe içerisinde dolamak istemesi ve partililerine seslenmesine engel olan ilçe halk, MHP ve AK Partililerle birlik olarak HDP’nin araçlarna izin vermedi. Aydn’dan gelen Çevik Kuvvet ekibi ile birlikte youn güvenlik önlemlerinin alnd ilçede HDP’li araçlar kendileri için belirlenen güzergah dna çknca gerginlik artt. lçe meydann dolduran yüzlerce Yenipazarl tepkisini sürdürdü. Çevre ilçelerden de gelen polis ekiplerinin de destei ile youn güvenlik önlemleri altnda HDP’liler ilçeden çkartld. lçe yaknlarnda yüzlerce HDP’linin de ilçeye gelmek için yola çkt bilgisini edinen güvenlik güçleri, olaylarn büyümesine engel olmak için youn çaba sarfetti. 
Yenipazar’da HDP seçim otosu gerginlii
HDP’li grubun ilçe dna çkartlmasnn ardndan ilçeye gelen MHP Aydn milletvekili aday Hilmi Bolatolu ve beraberindekiler, seçim otobüslerindeki anons sesini yükseltince bu kez AK Partililer ile MHP’liler arasnda gerginlik balad. Birbirleri ile karlkl restleen Bolatolu ve Bakan Savc’nn arasna giren Yenipazar AK Parti lçe Bakan Mehmet Sümer ve partililer gerginlii yattrmak için büyük çaba sarfetti. Emniyet güçlerinin HDP’lilere ses çkarmadn ve sadece MHP’lilere engel olmaya çaltn iddia eden Bolatolu’na sert tepki gösteren Bakan Savc uzun süre tartt. Yaklak 20 dakika süren gerginliin ardndan Bakan Savc’nn meydandan uzaklamas ile gerginlik son buldu. 

Daha sonra toplanan Ülkücü gençler ve MHP’liler hep birlikte konvoy yaparak tadklar dev Türk Bayraklar ile ilçe sokaklarnda slogan atarak yürüdü. 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..