milivolt electronics world news Polisten_kaan_phelilerin_aracndan_uzun_namlulu_silah_kt-didimhaber.net
30-05-2015

Polisten kaan phelilerin aracndan uzun namlulu silah kt

Polisten_kaan_phelilerin_aracndan_uzun_namlulu_silah_kt

Aydn’da polisin üphelenip 'dur' ihtarna ramen kaçan ve uzun süren kovalamacann ardndan kaza yaptktan sonra yakalanan araçtan uzun namlulu silah çkt. Yakalanan üphelilerin çok sayda suç kaydnn olduu belirtildi.

Olay, akam saatlerinde Aydn Efeler ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Aydn Süleyman Seba Caddesi Kava yaknlarnda kendilerini durdurmak isteyen polis ekibinin aracna çarparak kaçan 17 US 754 plakal otomobil, ekiplere yakalanmamak için uzun süre kaçt. Zaman zaman trafii de tehlikeye atan üpheliler, polise yakalanmamak için onlarca aracn seyrettii karayolunda ters istikametten yoluna devam etti. Önce Güzelhisar Mahallesi’nde polisle kovalamaca yaayan üpheliler, daha sonra E-87 karayoluna girerek Denizli Bulvar’nda uzun süre polisleri peinden koturdu. Zaman zaman ters yönden seyreden otomobil, daha sonra Çevre Bulvar’na girerek kaçmak isterken, önce yolda seyretmekte olan Muammer T. idaresindeki 09 ET 109 plakal otomobile çarpt. Ardndan kaldrma çkp aaçlar devirdikten sonra takla atarak karayolunun ortasnda ters döndü. Kazadan sonra üphelilerden biri araçta skt, dieri de kaçmak isterken polis tarafndan yakaland.

üphelilerin çarpt otomobilde bulunan Muammer T. ve araçta skan ei Zühre T., yaraland. tfaiye ekiplerince araçtan çkarlan yarallar ve zanllardan Hakan. K, ambulansla hastaneye kaldrld. 

ARAÇTAN UZUN NAMLULU SLAH ÇIKTI

Kazadan sonra olas bir yangn ve patlamaya kar bölgeye itfaiye ekibi sevk edilirken, polisin otomobilde yaplan aramada uzun namlulu silah ele geçirildi. Silah inceleyen polis ekipleri silahn dolu olduunu belirledi. Polis, olay yerinde silahn arjöründeki mermileri boatt.

ZANLILAR, HIRSIZLIK VE ÇETL SUÇLARDAN SABIKALI ÇIKTI

Olaydan sonra gözaltna alnan Hakan K. ve Azat . isimli üphelilerin GBT’sini sorgulayan polis ekipleri, ahslarn çeitli suçlardan çok sayda sabkasnn bulunduu ve gyabnda tutuklama kararlar olduunu belirledi. Azat .’nin iki ayr yakalama kararnn, dier zanl Hakan K.’nn da asker kaça olduu örenildi.

Polis, olayla ilgili soruturma balatt.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..