milivolt electronics world news Aydn,_salk_turizmi_iin_harekete_geiyor-didimhaber.net
26-12-2013

Aydn, salk turizmi iin harekete geiyor

Aydn,_salk_turizmi_iin_harekete_geiyor

OSMAN AKÇAY | AYDIN - 26.12.2013 17:42


Aydn Kamu Hastaneleri Birlii Genel Sekreterlii stanbul’da düzenlenen Salk Bakanl, Turizm ve Kültür Bakanl ve Ekonomi Bakanl'nn destekleriyle hazrlanan Salk Turizmi Fuar’na katld. Aydn Kamu Hastaneleri Birlii Genel Sekreteri Opr. Dr. Mehmet Özkan, salk turizmi için Aydn'n zaman kaybetmeden ibirliine gitmesi gerektiini ve bu ibirliinin de Aydn'a hareketlilik getireceini söyledi.

Salk turizminin yurtiçi ve yurtdnda canl tutulmasna ve geliimine katk salamay amaçlayan fuar stanbul Fuar Merkezi'nde düzenlendi. Fuara, hastane, termal Tesis, Salk Bakm Merkezleri ve asistans irketler olmak üzere 75 katlmc, 50 ülkeden 182 satn alc youn ilgi gösterdi. Fuara katlan Aydn Kamu Hastaneleri Birlii Genel Sekreterlii adna deerlendirme yapan Genel Sekreter Op.Dr. Mehmet Özkan, “Aydn Kamu Hastaneleri Genel Sekreterlii hem fuara genel sekreterlik düzeyinde katlan tek birlik olmas, hem de salk turizmi fuarna katlan ilk genel sekreterlik olmas nedeniyle Aydn adna bir ilki gerçekletirmi oldu. Fuar süresince gerek katlmclar ve gerek yabanc konuklar ile tüm olanaklar kullanlarak Aydn ilinin salk turizmi ve turistin sal konularnda potansiyeli tantld. Fuarn hemen sonrasnda özellikle yabanc katlmclardan gelen geri dönüler bu konuda uluslararas farkndal ve Aydn’n tercih edilebilirlii konusunda avantajl olduunu gösterdi. Özellikle Kuadas ilçemizin marka deerinin yüksek oluu Aydn iline salk turizmi konusunda büyük potansiyel destei salamaktadr. Söz konusu potansiyelin etkin ve verimli kullanlabilmesi için sektör paydalarnn ibirlii ve çabasna ihtiyaç vardr. Fuar süresince yaplan görümelerde sunulan salk hizmetlerinin çeitlilii ve kalitesi kadar bölgeye ulam ve konaklama imkanlarnn da dikkate alnd ve karar vermede etkili olduu gözlenmitir." dedi.

Salk turizminin gelimes için vakit kaybetmeden harekete geçilmesi gerektiini kaydeden Aydn Kamu Hastaneleri Birlii Genel Sekreteri Özkan, "Uluslararas asistans irketleri ve geri ödeme kurulular solo çalan ya da parçal hizmet sunan birimlerden ziyade paket hizmet veren kurumsal kimlii olan hizmet sunucular ile çalmay tercih etmekteler. Beklentiler dorultusunda vakit kaybetmeden ibirliine gidilmesi, önümüzdeki sezonda Aydn iline yeni bir hareketlilik getirecektir." eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..