milivolt electronics world news TKDK,_hibe_destekli_traktrleri_sahiplerine_teslim_etti-didimhaber.net
27-12-2013

TKDK, hibe destekli traktrleri sahiplerine teslim etti

TKDK,_hibe_destekli_traktrleri_sahiplerine_teslim_etti

OSMAN AKÇAY | AYDIN - 27.12.2013 18:26

 

Tarm ve Krsal Kalknmay Destekleme Kurumu (TKDK) hibe destekli traktörlerin teslimi töreni düzenledi. TKDK Aydn l Koordinatörü Erhan Çiftçi, "Son yllarda ortaya konulan uzun soluklu politikalar, sektörün gelimesi için salanan destekler ve benimsenen stratejik yaklamla tarm, Gayrisafi Yurtiçi Hasladan d ticarete, istihdamdan milli gelire kadar ülkemizin kalknma sürecine önemli katklar salayan güçlü bir sektör haline gelmitir." dedi.



Aydn l Kültür Müdürlüü salonunda düzenlenen törende konuan TKDK Aydn l Koordinatörü Erhan Çiftçi, hayata geçen yatrmlar yakn bir zamanda çkacaklar 12. çar döneminde çok sayda proje ile Aydn'da daha fazla hibe destei alnmasna katk salayacaklarn söyledi. Yatrmlarn öneminin artt günümüzde, tarm ve krsal alanda büyük ölçekli, dünya standartlarna ulam, rekabetçi ve sürdürülebilirlii olan iletmeler kurulmas ile kaliteli üretimin özendirilmesinin ülkemiz için önemli kazanmlar saladn belirtti. Avrupa Birliinin Ortak Tarm Politikasna uyum salanmasnn yan sra, tarm sektörü ve krsal alanlarn sürdürülebilir adaptasyonuna katk salamay amaçlayan Krsal Kalknma Program IPARD’dan yararlanmak için tüm yatrmclar davet eden Çiftçi, "IPARD (Krsal Kalknma) program sayesinde, Türkiye’deki yatrmclarn Avrupa standartlarnda üretim yapmalarn salayarak AB katlm sürecine de tam uyum salanmas desteklenmi olacaktr. Dolaysyla Avrupa Birlii sürecinde standartlama, modernizasyon, kurumsallama gibi çok önemli konular da içine alan, AB yolunda deerlendirilmesi gereken çok yönlü bir imkana sahibiz. Özellikle unu söylemeliyim ki, AB standartlarnda üretim yapan bir tesis olmak, yarnn Türkiye’sini oluturmaktr. Bugün Türkiye Cumhuriyeti snrlar içerisinde yatrm gerçekletiren ve Tarm ve Krsal Kalknmay Destekleme Kurumu’ndan hibe destei alm olan bir yatrmc yarna umutla bakp Avrupa’daki mevkidalaryla ve müterileriyle direkt entegrasyon salayabilecektir. Bu noktada pazarlarn kta Avrupasndaki snrlara tayabilecektir. Dolaysyla standartlarn bu denli yüksek olmas AB nin de esasnda hedefledii bir gerçektir." dedi.


Törene AK Parti Aydn Milletvekilleri Mehmet Erdem, Gültekin Klç, Aydn Vali Yardmcs Abdullah Aslan, kaymakamlar, daire müdürleri ve TKDK’dan destek almaya kazananlar katld. Tören sonunda yüzde elli hibe destekli traktörler sahiplerine teslim edildi.Törende ayrca TKDK Aydn l Koordinatörlüü öncülüünde gerçekletirilen projeler kapsamnda Aydn'a kazandrlan 45 milyonluk hibe destekleri temsil eden afi Aydn Vali Yardmcs Abdullah Aslan'a hediye edildi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..