milivolt electronics world news 150_ara_daha_geliyor-didimhaber.net
11-08-2015

150 ara daha geliyor

150_ara_daha_geliyor

Aydn Büyükehir Belediyesi, ulam hizmetleri için Devlet Malzeme Ofisi’nden yeni 80 otobüs ve 70 minibüs almaya hazrlanyor. 

Büyükehir Belediye Meclisi’nin austos ay ilk toplants yapld. Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu bakanlndaki toplantda gündemde yer alan 43 madde, ilgili komisyonlara havale edildi. Gündem d verilen önergeler arasnda yer alan Aydn Büyükehir Belediyesi Ulam Hizmetleri Müdürlüü’ne DMO’dan 80 otobüs ve 70 minibüs alnmas konusu, meclis gündemine alnarak ilgili komisyona havale edildi. Bakan Çerçiolu, ulam hizmetlerinde ücretli dönemin baladn belirterek tüm meclis üyelerine Aykart datlacan söyledi. Çerçiolu, “Ulam hizmetlerinde vatandalarmz kullan at ve Aykart ile faydalanabiliyor. Aykart alan vatandalarmz belediyemizin dier hizmetlerinden yüzde 5 indirimden faydalanabilecek. Amacmz Aydn’a en iyi ekilde hizmet etmek.” dedi. 

ÜKRAN GÜNGÖR, YILDIZ KENTER’E KAVUTU

Efeler ilçesi Fatih Mahallesi'nde bulunan Büyükehir Belediyesi ükran Güngör Tiyatro Salonu'nun ismine Yldz Kenter isminin eklenmesi oy birliiyle kabul edildi. Ayrca CHP Sultanhisar Belediye Meclis Üyesi Emine Hayrsever’in bonzai kullanan gençlerin dramn anlatan ksa filme katk salanmas konusunda verdii önerge meclis gündemine alnd.

ncirliova Belediye Bakan Gürat Kale verdii önergede kentte jeotermalle ilgili bilgi kirliliinin ortadan kaldrlmas için geni katlml bir jeotermal panelinin düzenlenmesini istedi. Bakan Kale’nin Koçarl ilçesi Çakrbeyli Mahallesi'ndeki Ercan Çerçiolu’na ait villa ile ilgili bilgi talebine Bakan Çerçiolu yazl olarak cevap vereceini iletti. 

ncirlova’nn Acarlar Mahallesi'nde son bir ylda 8 yangnn çktn ve itfaiyenin yangna müdahalede geç kaldn belirten Bakan Kale, Bakan Çerçiolu’ndan itfaiyenin daimi olarak Acarlar’da bekletilmesini istedi. Küçük ebatl 4 yeni itfaiye arac alnacan dile getiren Bakan Çerçiolu ise itfaiye erlerinin kalaca lojman temin edilmesi halinde itfaiye aracnn daimi olarak Acarlar’da bekletilebileceini kaydetti. 

SALGIN, HAYVANLARI TELEF ETT 

Aydn’n baz ilçelerinde büyükba hayvanlarda görülen çiçek hastal nedeniyle karantinaya alnan bölgeler mecliste tartld. AK Parti Yenipazar Belediye Bakan Zafer Savc, ilçelerinde 50’ye yakn hayvann salgn nedeniyle telef olduunu belirterek, Büyükehir Belediyesi’nin madur olan üreticilere destek olmas gerektiini ifade etti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..