milivolt electronics world news Aydnl_ofrler_Bakan_erioluna_skntlarn_anlatt-didimhaber.net
12-08-2015

Aydnl ofrler Bakan erioluna skntlarn anlatt

Aydnl_ofrler_Bakan_erioluna_skntlarn_anlatt

Aydn Esnaf ve Sanatkârlar Odalar Birlii (AYESOB) Bakan Selahattin Çetindoan, Yönetim Kurulu üyeleri ve ilçe oförler odalar bakanlaryla birlikte, Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu’nu makamnda ziyaret etti. oför esnafnn skntlarn aktardklarn belirten Çetindoan, oför esnafnn kendisini yenilemesi gerektiini söyledi.

Büyükehir Belediyesi’nin toplu ulam araçlarnn 77 gün ücretsiz yolcu tadn, bu süreçte oför esnafnn skntlar olduunu belirten AYESOB Bakan Çetindoan, ayakta kalabilmeleri için yeniliklere, teknolojiye ve halkn isteklerine göre yenilemeleri gerektiini söyledi. Birçok meslein kendisini yenilemedii ve teknolojiyi takip edemedii için yok olduuna dikkat çeken Çetindoan, Aydn oför esnafnn da bunun farkna varmas gerektiini belirtti. Kavgac deil, skntlar aktaran ve çözüm yolu bulmaya çalan olacaklarn kaydederek, “Biliyorsunuz 77 gün, belediyenin getirdii araçlar ulamda ücretsiz tamaclk yapyordu. Pazartesi gününden itibaren de paral konumuna geçtiler. Bununla ilgili baz odalarmzn sorunlar vard. Paral hizmete geçtik ama baz odalarmzda, fiyatla ilgili ve güzergahla ilgili sorunlar vard. Biz bu sorunlarmz anlatmak için gittik. Ben tek bama gitmedim; Kuadas, Söke, Koçarl, ncirliova, Aydn oförler odalar bakanlarm, genel sekreterimle birlikte sorunlar anlatmak için gittik. Paralya geçi hayrl olsun dedik. Bundan sonra inallah ne esnafmzn ne de belediyemizin zarar görmesini istemiyoruz. Biz sohbet halinde dertlerimizi anlattk, hem de ziyaret ettik. Esnafmzn fiyatlar konusunda, hatlar konusunda sorunlar vard. Baz yerlere çok araç girmesi sorunu vard. Bunlarla ilgili görülerimizi bildirdik, ondan sonra da ayrldk.” dedi.

Çözümler konusunda Bakan Çerçiolu'nun herhangi bir ey söylemediini aktaran Selahattin Çetindoan, “Biz dertlerimizi anlattk, onlar da dinlediler. Çözümle ilgili, 'unu yaparz, bunu yaparz' denmedi. Sadece biz sorunlarmz anlattk. Biz esnaf olarak ça ve teknolojiyi yakalayamazsak, yeniliklere açk olmazsak tek tek kaybolup gidiyoruz. Böyle çok esnafmz kaybolup gidiyor. Onun için diyoruz ki esnafn da ii kolay deil. Bir minibüsü deitirmek, iyerini büyütmek, teknolojiyi takip etmek kolay deil ama her gün yenilikler oluyor. Mesela büyük alveri merkezlerinde, bir demet maydanozu bile kredi kartyla alabiliyorsunuz. Biz de bunu yapmalyz. Minibüslerimiz artk engellilerin eriebilecei duruma gelmeli. Yasal olarak da böyle ancak bizim araçlarmzn yüzde 20’sinde vardr, geri kalannda yoktur. Bir de Aydn’da scaklk, darda 50 derece. Minibüse bindiinde, klimas çalsn istiyor halkmz. Halkmz klimal ve temiz araçlarda seyahat etmek istiyor. Onun için biz de kendimize çekidüzen vereceiz, yava yava kendimizi düzelteceiz. Bugün Aydn Büyükehir Belediyesi’nin getirdii araçlardan daha iyisini yapmaya çalacaz. Mücadelemiz böyle olacak. Hiçbir kurumla kavgal olmayacaz, çünkü biz esnaflar olarak kavgayla hiçbir yere varlmayacan biliyoruz. Orta yolu bulacaz, dertlerimizi anlatacaz. Yapabildiimizi yapacaz, yapamadmz kendimiz bir eyler yapmaya çalacaz.” eklinde konutu.

Belediyenin, ulamla ilgili kanunen yapmas gerekenleri yaptn ve buna kar olmadklarn da beyan eden AYESOB Bakan Çetindoan, “imdi biz Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu’na, 'Hayr, yapmayn.' nasl deriz? Biz anlatacaz, dinleyeceiz, anlatamadmz yerde kendimiz çözüm üretemeye çalacaz. Kendimizi yenilemeye çalacaz. Aydn’da çok kooperatif kurulmu, bunlar birletirme yoluna da gidebiliriz.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..