milivolt electronics world news Emniyet_mdrlnde_bomba_panii-didimhaber.net
14-08-2015

Emniyet mdrlnde bomba panii

Emniyet_mdrlnde_bomba_panii

Aydn Emniyet Müdürlüü B Hizmet Binas arkasnda duyulan patlama sesi Aydn polisini alarma geçirdi. Patlama sonras polis ekipleri olay yerine intikal etti. Patlamann olduu bölgeden kaçan iki kiiyi takibe alan polis, zanllardan birisini yakalad, dieri kaçt. Zanlnn yakalanmasndan sonra patlamann olduu bölgede yaplan incelemelerde herhangi bir bulguya rastlanmad.

Olay, dün gece saat 22.15 sralarnda Aydn l Emniyet Müdürlüü B Hizmet Binas yaknnda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Emniyet Müdürlüü binasnn arkasnda bulunan Orta Mahalle Egemenlik Bulvar üzerinde iddetli bir patlama duyan polis ekipleri, alarma geçti. lk bata bomba patlamas olduu sanlan gürültünün geldii noktaya çok sayda polis ekibi sevk edildi. 
Aydn’da bomba panii
Olay yerine ilk gelen ekipler, kendilerini görünce kaçmaya çalan 2 üpheliyi kovalamaya balad. Yaanan kovalamaca sonucu daha önceden hrszlktan sabkas olduu tespit edilen Ö. Ç. isimli üpheli gözaltna alnd. Bir süre yaanan kavalamacada hrszlktan sabkasnn olduu ifade edilen dier ahs O. . ise park halindeki bir araçla olay yerinden kaçarak izini kaybettirdi.

Polis ekipleri, patlamann olduu Egemenlik Bulvar’n trafie kapatt. Olay Yeri nceleme ve bomba imha uzmanlarnn bölgede yapt incelemelerde herhangi bir patlayc izine rastlanamad. Olay yerine getirilen Ö. Ç.’ye tatbikat yaptran polis ekipleri, çevre bina ve sokaklarda delil arad. Ö. Ç., daha sonra sorgulanmak üzere karakola götürüldü. Efeler kent merkezi ve kamu binalarnn çevresinde güvenlik önlemlerini artran güvenlik güçleri, uygulama noktalarnda üpheli araç ve ahslar üzerine çalma yapt.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..