milivolt electronics world news MHP_Aydn_l_Bakan_Akbudak:_Erken_seime_yeni_listeyle_gidebiliriz-didimhaber.net
19-08-2015

MHP Aydn l Bakan Akbudak: Erken seime yeni listeyle gidebiliriz

MHP_Aydn_l_Bakan_Akbudak:_Erken_seime_yeni_listeyle_gidebiliriz

MHP Aydn l Bakan Cem Akbudak, erken seçime yeni liste ve isimlerle gidebileceklerini söyledi. Erken seçimde MHP’den aday olmak isteyen herkesi davet ettiklerini belirten Akbudak, il yönetimi olarak bu karar aldklarn ifade etti.

MHP’nin, genel seçimden sonra söyledii sözlerin arkasnda durduunu belirten l Bakan Akbudak, “Erken seçimde kim aday olmak istiyorsa herkes aday olsun. Ayn listeyle ve yan listedekilerle bu seçime gitmeyeceiz. Liste deiik olacak. Bunu Aydn il yönetimi olarak söylüyoruz. Yeni bir liste de yaplr, ayn liste olma art yok. Erken seçim, AKP istese de olacak istemese de olacak. CHP ile AKP’nin 36 gün süren koalisyon görümeleri, bizim yetime ve yönetim tarzmzda 2,5 saatte oldu. Oyalamaya, zaman kaybna gerek yok. Ülkemizde 7 Haziran’dan bu yana istifa eden bir hükümet var; tayin yapyor, karar alyor ama bu istifa eden bir hükümettir. Bizim dört artmz vard. Önce ülkem, milletim demenin artlar. Bunlar AKP tarafndan kabul edilmedi. Biz Anayasa’nn ilk dört maddesinin deimemesi, çözüm sürecinin sona erdirilmesi, Cumhurbakan’nn anayasal çizgi içerisinde görev yapmas ve 17-25 Aralk yolsuzluk dosyalar ve buna benzer olaylarn bir soruturma komisyonuyla halkn bilgisine sunulmasn istiyoruz. AKP ne istiyor? 'Hükümet olalm da nasl olursak olalm.' MHP’yi koalisyon görümelerinden dolay eletirmelerini esefle karlyoruz. Ülkemizin içte ve dta da gibi sorunlar var.” dedi.

Bugüne kadar Recep Tayyip Erdoan gibi bir cumhurbakan görmediklerini söyleyen Cem Akbudak, Erdoan’n Anayasa’y tanmadn idida etti: “Böyle bir cumhurbakanyla ilk kez kar karyayz. Ne anayasal snrlar tanyor, ne Anayasa’y tanyor. 'Ben yaptm oldu', böyle bir demokrasi, yönetim anlay bilmiyorum ama bu ülkenin insanlarna yakmyor.”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..