milivolt electronics world news Yarbay_Mehmet,_doru_sylyor-didimhaber.net
25-08-2015

Yarbay Mehmet, doru sylyor

Yarbay_Mehmet,_doru_sylyor

Aydn ehit Aileleri ve Gazileri Dayanma Dernei Bakan smail Ece, rnak'ta PKK saldrsnda ehit olan Yüzba Ali Alkan’n cenaze töreninde konuan abisi Yarbay Mehmet Alkan’a soruturma açlmasnn 'kabul edilemez' olduunu söyledi. Yarbay Mehmet Alkan’n söylediklerine katldklarn da belirten smail Ece, “Ate dütüü yeri yakyor, yürekleri yakyor. Yarbaymnzn söylediklerine ben de katlyorum, doru söylüyor.” dedi.

Aydn ehit Aileleri ve Gazileri Dayanma Dernei Bakan smail Ece yapt açklamada, Yarbay Mehmet Alkan’n söylediklerinin doru olduunu ve canndan can veren birisinin yaadklarn bakalarnn anlayamayacan belirtti. Ece, unlar kaydetti: “Yarbay eletirmenin suçlu ilan etmenin karsndaym. Çünkü ate dütüü yeri yakyor. Biz yllar olmu, eini, ailesini, kardeini, çocuunu, olunu ehit vermi ailelere sk sk ziyarete gidiyoruz. Yakn ehit olal 10 sene geçmi ama o ac halen o insanlarda taze, çkmyor. Düünün bir yarbay, kardei yüzba, bir kardei de subay o artk hiçbir ey tanmyor. Yürei yanm o insann. Hiç kimse kendisini onun yerine koyamaz. Koymayan insanlar da ahkam kesemez. Soruturma açlmasna katlmyorum, kabul de etmiyorum. Çünkü o an için ehit yakn ne dediini bilmiyor. Dünyas kararm. Kardei, kardei. Can, can gidiyor o da cannn bir parças.” 

ehit yaknlarnn aclarnn ancak ölünce dindiini vurgulayan Ece, u ifadeleri kulland: “Biz devaml ehit aileleriyle birlikte olduumuz için bu aclar çok iyi tanyoruz. Bu ailelerle yüz yüce geldiimizde bu aclar yine yayorlar çou evladm diye bize sarlyor, ehit anneleri, ehit babalar alyorlar. O ac geçmez. Ölünceye kadar de geçmesi mümkün deil. Tabutun içindeki yarbayn kardei, kardeinin tabutuna sarlyor o anda ne dediini o da bilmiyor. Bilse bile o sözleri gene söyler. Ben olsam bu laflar ben de ederim. Hiç kimseyi tanmam orada. Ate dütüü yeri yakyor, yürekleri yakyor. Yarbaymnzn söylediklerine ben de katlyorum, doru söylüyor. Benim karmda 1765 ehidimin resmi var. Siz bir dernek düünün ki, üye saysnn artmasn istemiyor. O dernek biziz.”
Sevil Esin
Ortada bir ac olduunu belirten Aydn ehit Yaknlar ve Malul Gaziler Dayanma ve Yardmlama Dernei Bakan Sevil Esin de saduyuya davet etti. Ortada giden bir can olduunu hatrlatan Esin, “Acnn resmisi resmi olmayan olmaz. Her ne ekilde olursa olsun o onun kardei. Vatann ne kadar seven bir ailesi bu aile üç tane evladn asker yapm. Bence bu olay ne böyle konuulacak ne de tekrar tekrar gündeme getirilecek olay deil. Çünkü bir can var ortada. Ve cann da can yani. Can gitmi. Ac içerisinde insanlar neler yapmyor. Ortada bir ac var kolay deil. Belki de bu iki karde Harbiye’de ayn anda okudular. Buna katlanmak ne kadar zor. Biz de bu acya 30 senedir katlanmaya çalyoruz. Saduyulu davranmak gerekiyor, ortada giden bir can var.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..