milivolt electronics world news ehit_yaknlar_ve_gazilere_sivil_toplumdan_destek-didimhaber.net
26-08-2015

ehit yaknlar ve gazilere sivil toplumdan destek

ehit_yaknlar_ve_gazilere_sivil_toplumdan_destek

Aydn ehit Aileleri ve Gazileri Dayanma Dernei Bakan smail Ece, 15 sivil toplum kuruluu temsilcisi, ehit yaknlar ve gazilerle birlikte terör olaylarn knad. Dernek binasnda düzenlenen basn açklamasna katlan ehit yaknlar ve gaziler, rnak'ta terör örgütü PKK saldrsnda ehit olan Yüzba Ali Alkan’n cenaze töreninde konuan aabeyi Yarbay Mehmet Alkan’n yannda olduklarn belirtti.

Terörün ülkede örgütlendiini, yuvalandn, mezarlklar, camiler ve evlere kadar pek çok yerde silah depolar tesis ettiini belirten Dernek Bakan Ece, “Terör örgütü asker alma bürolar, özel mahkemeleri, sözde kolluk kuvvetlerini kurmu, baz yerlerde özerklik ilan etmi, devletin yannda olmaya devam eden vatandalar ve köy korucularn katletmitir. PKK’nn siyasi uzantlar yurtdnda kulis yaparken bu geçen zaman, Türkiye’nin aleyhine ilemektedir. Bizim siyasiler içeride koalisyon, erken seçim görüntülü koltuk kavgasyla megul. Terörle mücadelede akln yolu bir. Profesyonel birliklerce en ksa zamanda etkili operasyonlarla terör örgütü ve yaplanmasn çökertmektir.” dedi. Çözüm sürecinde savunmaya geçen güvenlik güçlerinin savunma pozisyonundan çkarlmasn isteyen Ece, “ehit cenazelerinde, 'Terörü knyoruz', 'Kanlar yerde kalmayacak' nutuklarn duymak istemiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti, milleti ve ülkesiyle bölünmez bir bütündür. Dili Türkçedir, devletin bayra ay yldzl al bayramzdr. Bölgedeki kalkma hareketi yetkisiz valilerle, askerle, polislerle çözülemez. Çatmazlk, bar ve çözüm diye ülke kan gölüne döndürülmütür. Bar diyerek asker klaya, polis karakollara hapsedilmi, sokaklar teröristlere braklmtr. Terörü ve terör saldrlarn iddetle knyoruz. Bu saldrlar, ülkemizin birliine, bütünlüüne ve dirliine kar yaplan hain saldrlardr. Meclis'teki tüm partilerin, teröre kar tek vücut olmalarn bekliyoruz. Türk milleti, kalleçe saldran vatan hainlerine kar dimdik ayaktadr.” eklinde konutu.

Yarbay Alkan’n, ehit kardeinin cenazesindeki sözlerini eletirenlere seslenen Türkiye Emekli Astsubaylar Dernei (TEMAD) Aydn ube Bakan Bayram Erdodu ise, “ehit olan Yüzba Ali Alkan’n cenaze töreninde konuan aabeyi Yarbay Mehmet Alkan’a yaplanlar knyorum. Ben Mehmet Yarbay’ knayanlara insan bile diyemiyorum. Orada, Allah kimseye vermesin, karde acs, evlat acs nedir bilmeyenler, onlara ben, Allah size de bu acy versin diyeceim ama vicdanm elvermiyor, çünkü dümanm da olsa Allah bu acy kimseye yaatmasn. Ben onlar knyorum sadece.” dedi.

ehit babas Hilmi Akar da, “Mehmet Yarbay, yüreklerimizde olan dile getirdi. O acy ancak yaayan bilir. Mehmet Yarbaym'a yaplanlar knyorum. Bizim canmz yanyor.” diye konutu.

Basn açklamasna Türk-, Türkiye Kamu Sen, Türk Eitim Sen, ASTO, Türkiye Kuvvayi Milliye Mücadele Dernei, TEMA, Aydnllar Dernei, UDAK, Özel nsanlar Dayanma Dernei, Türk Salk Sen, Aydn Gönüllüler Dernei, Aydn Sanat Eitim Merkezi ve Aydn Kent Konseyi de destek verdi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..