milivolt electronics world news 30_Austos_Zafer_Bayram_kutlamas-didimhaber.net
30-08-2015

30 Austos Zafer Bayram kutlamas

30_Austos_Zafer_Bayram_kutlamas

Aydn’da 30 Austos Zafer Bayram’nn 93’üncü yldönümü nedeniyle düzenlenen törenler sönük geçti. Kültürel etkinliklerim iptal edildii kutlamalar da sönük geçti.

Büyük Zafer’in 93’üncü yldönümü 30 Austos Zafer Bayram ve Türk Silahl Kuvvetleri Günü, Aydn Valilii önündeki Atatürk Ant’na çelenk koyma töreniyle balad. Törene Aydn Valisi Erol Ayyldz, Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, Jandarma Bölge ve Garnizon Komutan Tümgeneral Murat Krkaya, AK Parti Aydn Milletvekili Sadk Atay, CHP Aydn Milletvekilleri Metin Lütfi Baydar ve Fatih Atay, AK Parti Aydn l Bakan Ömer Özmen, CHP Aydn l Bakan Hikmet Saatci, Efeler Belediye Bakan Mesut Özakcan ve protokol katld. Törende sayg duruunun ardndan stiklal Mar okunduktan sonra Vali Ayyldz, protokolü makamnda kabul etti. Ardndan stasyon Meydan’nda devam eden törenlere Aydnllar ilgi göstermedi. Tören aracna binen Vali Ayyldz, Belediye Bakan Çerçiolu, Garnizon Komutan Krkaya, etkinlii izlemeye gelen az saydaki vatandalar selamlayarak bayramlarn kutlad.

Törende bir konuma yapan Jandarma Yarbay Mete Lobut, “Bamszlk mücadelesinin son halkas olan Büyük Taarruz ve Büyük Zafer Türk Milletinin kurtulu savann tamamland gündür. Bir milletin kaderini deitiren ve 22 gün 22 gece süren insanlk duygularndan yoksun vahi saldrgan bir dümann yan Türk’ün iman dolu gösüne çarparak paramparça ettii bu sava sonrasnda 30 Austos sabah Türk Milleti’nin zaferiyle dodu. Bu esiz zaferin kazanlmasnda emei geçen bu vatan için canlarn feda eden tüm ehitlerimizi ükranla anyoruz.” dedi.

Konumalarn ardndan tören Nazilli Belediyesi Mehter Takm ve Kuadas Belediye Bandosu ve askeri birliklerin geçiiyle sona erdi. 30 Austos Zafer Bayram kutlamalarnda yer alan enlik, elence ve kutlama faaliyetleri, son günlerde meydana gelen terör olaylar nedeniyle iptal edilmiti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..