milivolt electronics world news AD_Di_Hekimlii_Fakltesi,_turistlere_di_hizmeti_verecek-didimhaber.net
02-10-2015

AD Di Hekimlii Fakltesi, turistlere di hizmeti verecek

AD_Di_Hekimlii_Fakltesi,_turistlere_di_hizmeti_verecek

Aydn Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Di Hekimlii Fakültesi’nin projelendirdii 'Di Sal çin Kuadas'na Yolculuk' adl proje, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Güney Ege Kalknma Ajans (GEKA) Genel Sekreteri Süleyman Alata ve Aydn Kültür ve Turizm l Müdürü Nuri Aktakka ile imzaland. mza törenine projede üniversitenin orta olan Aydn Kültür ve Turizm l Müdürlüü de katld. Türkiye'de ilk kez bir Di Hekimlii Fakültesi bu projeyle salk turizmi alannda yatrm yapm oldu. 

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan, Di Hekimlii Fakültesi’nin ilklere imza atan bir fakülte olduunu vurgulayarak, “Di Hekimlii Fakültesi gurur verici ilere imza atyor. Proje ile Türkiye'de Di Hekimlii Fakülteleri arasnda salk turizmini gerçekletiren ilk fakülte olacaz. Bunun deerini biliyoruz, önemsiyoruz. nallah bu proje dier fakültelere de örnek olur. Bu proje sayesinde, yurt dndan turist getirerek onlarn hem di sal ile ilgili problemlerini çözeceiz, hem de ülkemizin tarihi ve doal güzelliklerini tantacaz. Ülkemize maddi anlamda da ciddi bir katma deer katmay hedefliyoruz. Yurt dnda uzun yllar kalm biri olarak unu söyleyebilirim, dile ilgili her türlü problemde çok ciddi sknt var ve çok pahal. Burada çok daha ucuza çok kaliteli hizmet vereceiz. Emek veren herkese ve proje ortaklarmza teekkür ediyorum." diye konutu. 

Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan'n makamnda gerçekleen imza törenine, Rektör Yardmclar Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Mustafa Ali Sarl ile proje sahipleri Rektör Yardmcs ve ADÜ Di Hekimlii Fakültesi Dekan Prof. Dr. Törün Özer, Dekan Yardmclar Prof. Dr. Il Sönmez ve Doç. Dr. amil Akyl ile Endodonti Anabilim Dal Bakan Doç. Dr. Senem Gökçen Yiit Özer Aydn l Kültür ve Turizm Müdürü Nuri Aktakka ve GEKA Genel Sekreteri Süleyman Alata katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..