milivolt electronics world news Bakan_eriolu:_O_mallar_mlkler_Ankara'dan_Aydn'a_gelecek-didimhaber.net
06-10-2015

Bakan eriolu: O mallar mlkler Ankara'dan Aydn'a gelecek

Bakan_eriolu:_O_mallar_mlkler_Ankara'dan_Aydn'a_gelecek

Aydn’n büyükehir olmasndan sonra paylam tartmaya yol açan, kapatlan l Özel daresi'nin tanmaz mallarnn kavgas devam ediyor. Vali Erol Ayyldz’, ilin mallarn Ankara’ya vermekle suçlayan Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, “Kimin maln kime veriyorsun? Bu mal, bizim malmz. Aydnlnn mal. Bizler efe torunuyuz. Aha ite sandk geliyor, gereini yapacak msnz? O mallar mülkler Aydn’a gelecek.” dedi.
Özlem Çerçiolu
Germencik ilçesi Hdrbeyli Mahallesi’nde, Aydn Büyükehir Belediyesi Yerel Hizmetler Merkezi’nin açlnda konuan Bakan Çerçiolu, unlar söyledi: "Beni Aydn’da kskananlar var. Benim bu evkimi, ne yaparsanz yapn, istediiniz kadar arkadan dolap bu halka hizmet verdiimiz bilei baka türlü bükmeye çalrsanz eer, bu halk bunun karln misli misli verir size, haberiniz olsun. Aydn, büyükehir oldu. l Özel daresi vard ve bunun mülkleri vard. Germencik’te l Özel dare’nin 794 adet tanmaz gayrimenkulü vard. Bunlar nasl elde edildi? Sizlerin atalarnn balad tarlalar takkalar, zeytinlikler. Bir de daha sonra sizlerin vergileriyle alnan yerler var. Bakn Germencik’te 794 tanmazdan sadece ve sadece 21 tanesi Aydn Büyükehir Belediyesi’ne verilmitir, bunun 16 tanesi de mezarlktr. Baka herhangi bir ey verilmemitir. Ya neden sen Büyükehir’e bu kadar dümansn? Beni bu halk seçti, Aydnllar seçti, Germencikliler seçti, sizler seçtiniz. Bize bu mallar mülkler verilseydi. Kuadas’nda paha biçilmeyen oteller var. Buradan soruyorum Aydn Valisi'ne, neden Aydn’n en deerli mallarn mülklerini Ankara’ya verdin? Neden verdin? Biz kullansak olmaz myd? Bir tane AKP milletvekili de sesini çkarmad. Kardan seyrettiler ama ben sizin adnza, bir Aydnl olarak, bu topraklarda domu, Allah ksmet ederse de bu topraklarda gömülecek bir kii olarak sizin adnza hukuk mücadelesi verdim. Birinci etabn kazandk. Bundan sonra tekrar oturulacak, o mülkler tartlacak. O mülkler Ankara’dan Aydn’a gelecek. Benden çok rahatsz oldular. Ya diyorlarm ki, 'u Özlem Çerçiolu olmasa Aydn güllük gülistanlk.' Vallahi arkada, yok edemezsin sen beni."
Özlem Çerçiolu
Çerçiolu, açl hakknda yapt konumada ise, “Biz hizmetleri ayanza getireceiz dedik. Allah nasip etti, bugün Aydn Büyükehir Belediyesi Yerel Hizmetler Merkezi’ni hep beraber açacaz.” dedi. Açltan sonra merkezi gezen Çerçiolu, yetkililerden bilgi ald. Burada Bakan Çerçiolu’na destek veren CHP Aydn Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Vali Ayyldz’, AK Parti Aydn il bakan gibi davranmakla suçlad. Milletvekili Baydar, “Valiler, kaymakamlar, bürokratlar siyaset yapmaya devam ederlerse 1 Kasm’dan sonra bunun hesab sorulur. Vali, vali gibi olmal, AKP’nin il bakan gibi çalmamal. Kaymakam, kaymakam gibi olmal, AKP’nin ilçe bakan gibi çalmamal. Bunlarn hepsinin hesab, gün gelir sorulur. O yüzden devletin valisi olmay, devletin kaymakam olmay, devletin bürokrat olmay sürdürmeleri lazm. Yok, 'Büyükehir Belediye Bakan’na öyle bir sknt çkartalm, unu yapalm, öyle zorluk çkaralm, oylarmz arttrrz.' diye bir telaa düüyorlarsa, bu tela içerisinde ve bu amaçtaysalar bu vatanda, 1 Kasm’da onlara en iyi cevab verecektir.” ifadelerini kulland.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..