milivolt electronics world news MHP_aday_lhan,_seim_almalarn_kitaplaryla_yapacak-didimhaber.net
07-10-2015

MHP aday lhan, seim almalarn kitaplaryla yapacak

MHP_aday_lhan,_seim_almalarn_kitaplaryla_yapacak

MHP Aydn milletvekili aday Musa lhan, Türkiye’de hiç yürütülmemi bir seçim kampanyas balatt. Kampanyasn tantan lhan, vatandalardan anonslarla veya pankartlarla oy istemeyeceini, kendi yazd kitaplar, gittii ilçelerin odalarna, kahvehanelerine datarak vatandalar bilgilendireceini söyledi.

Eitimci kimliiyle tannan MHP aday Musa lhan, kitaplaryla seçim çalmasna balad. Giydirilmi arabalarla sokak aralarnda yüksek sesle akama kadar müzik çalan partilerden vatandalarn rahatsz olduunu belirten lhan, milletin beynini bomaktan ziyade toplumu okumaya tevik etmek amacyla yazm olduu kitaplarla seçim çalmas yürütmeye karar verdiini anlatt. lhan, “Türkiye Cumhuriyeti’nin geçmiten günümüze nasl bir süreçten geçtiini ve bu corafyann nasl kurtarldn, bir nebze de olsa halkmza anlatmay istiyoruz. Ben de dier adaylar gibi araba giydirip afi ve broür basarak, daha ucuz maliyete bir seçim çalmas yürütebilirdim ama benim eitimci kimliim nedeniyle farkl bir yola bavurmaya karar verdik. Türkiye’de bir ilke imza atmak ve farkl bir seçim çalmas yürütmek amacyla kendi yazm olduum eserleri, gitmi olduum ilçelerin odalarna, kahvehanelere bu kitaplar datp vatandalarmz bilgilendirerek bir kampanya yürütmeye baladk. Benim yürütmü olduum bu kampanyann maliyeti daha yüksek. Aydn insann okumaya yöneltmek, okuma alkanl kazandrmak amacyla böyle bir seçim kampanyas balattk. Öretmen ve birletirici kimliimden taviz vermeden, bu seçim sürecini birlik ve beraberlik içerisinde tamamlamak istiyorum.” dedi.

Milletvekili aday Musa lhan’n seçim kampanyas tantmna MHP Aydn l Bakan Cem Akbudak, Efeler lçe Bakan Serdar Yurt, Ülkü Ocaklar Bakan Mustafa Karaca ve l Yönetim Kurulu üyeleri de katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..