milivolt electronics world news Nazilli'de_Gd_Gd'_treninin_restorasyon_ilemleri_hzlandrld-didimhaber.net
10-10-2015

Nazilli'de Gd Gd' treninin restorasyon ilemleri hzlandrld

Nazilli'de_Gd_Gd'_treninin_restorasyon_ilemleri_hzlandrld

Aydn'n Nazilli ilçesinde, Sümerbank Basma Sanayi Fabrikas ve ilçenin simgesi haline gelen tarihî "Gd Gd" treninin restorasyon edilmesi ilemleri hzlandrld. Gd Gd'nn restorasyonuyla ilgili bir açklama yapan Nazilli Belediye Bakan Haluk Alck, çalma tamamlandnda özel günlerde hizmet vereceini söyledi.

Bakan Alck, “Tarihî lokomotif, bugün tamir edilerek çaltrldnda baka bir yerinden arza yapmaktadr. Arza yapan nokta tespit edilerek yeniden tamir edildiinde ise tekrar baka bir noktadan teknik bir arzaya sebep olmaktadr. Özellikle vites dililerinden kaynaklanan bir sorun vardr. Lokomotifin herhangi bir arza çkarmayacak ekilde, tamamen kullanlabilir bir hale getirilebilmesi için Devlet Demiryollar 3. Bölge Müdürlüü’ne gönderiyoruz. nanyoruz ki oradaki teknik personel, lokomotifimizi batan sona elden geçirerek, icap eden bakm ve tamirat ilemlerini gerçekletireceklerdir. Lokomotifin tamamen yenilenmesi konusunda iletiime geçtiimiz andan itibaren çalmalar balatan Devlet Demiryollar 3. Bölge Müdürü Mehmet Bakr, Yol Müdür Yardmcs Murat Soner Ba, Cer Müdürü Alparslan Kara’ya yardmlarndan dolay teekkür ediyorum. Vagonlardan birisi ise önümüzdeki hafta içinde tamamen restore edilerek, özel günlerde kullanlmak üzere halkmzn hizmetine sunulacaktr.” dedi.
Gd Gd Treni restore ilemleri hzlandrld
Gd Gd tren yolunda çalan eski lokomotiften, bakm ve tamire ramen verim alamadklarn belirten Alck, “Gerekli bakm, onarm ve tamiratlardan sonra periyodik olarak deneme amaçl yürütülen 1945 yapm Ruston marka lokomotif, eski olmas ve uzun yllardr çaltrlmamas sonucu, istenen perfonmansta çalmad. Bu sebeple daha donanml bir ortamda tamir görmesi için gerekli izinler alnarak zmir’e, DDY 3. Bölge Müdürlüü'ne yollanmas uygun görüldü.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..