milivolt electronics world news Aydn_Bykehir_Belediyesi_k_hazrlklarna_devam_ediyor-didimhaber.net
13-10-2015

Aydn Bykehir Belediyesi k hazrlklarna devam ediyor

Aydn_Bykehir_Belediyesi_k_hazrlklarna_devam_ediyor

Aydn Büyükehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon daresi Genel Müdürlüü (ASK), k hazrlklarna devam ediyor. Vatandalarn kn sknt yaamamasn amaçlayan ASK yamur suyu drenaj hatt, mazgal ve yamur suyu giderlerinin bakm, yenileme ve temizlii gibi altyap çalmalarn hzla sürdürüyor. Bunun yannda içme suyu ve kanalizasyon altyap çalmalar da devam ediyor.

ASK, Germencik ilçesinde ar yalarda sknt yaanan bölgelerde de çözüm için çalmalarn sürdürüyor. Ortaklar Mahallesi, Namk Kemal Caddesi'ndeki 300 metre yamur suyu dearj hatt çalmas çerçevesinde yamur suyu birikmesi ve takn çözüme kavuacak. Ortaklar Anadolu Lisesi’nin bulunduu güzergâhtan örenciler rahatça okullarna ulaacak. Alanl ve Direcik mahallelerinde ise drenaj çalmalar tamamland. Takn ve su birikmesi ortadan kaldrld. Ayrca Alioullar, Çulhan, Direcik, Donduran, Eridere, Hamzabali ve Karacaören mahallelerindeki içme suyu skntsn gidermek için de çalmalar tamamland. lçe merkezinde ise Çar Mahallesi Kooperatif Evleri, Yeni Mahalle Sevgi Sokak ve Hükümet Mahallesi Gencay Sokak’ta kanalizasyon çalmas yapld. Yeni yerleim birimleri için kanalizasyon balanrken mevcut hatlar da yenilendi, parsel balantlar yaplarak çalmalar tamamland.
ASK k çalmalarna devam ediyor
Kuyucak ilçesi Horsunlu’da, E-5 karayolu üzerinde ar yalarda su birikmesi problemine de müdahale eden ASK ekipleri, yamur suyu hattnn bakm ve yenilemesini yapt. Ayrca Bucak Mahallesi Muhtarl'nn talebi üzerine balatlan içme suyu hatt tamamland. Bin 100 metre ana boru ve 600 metre ebeke hatt döenen çalmayla Bucakllarn su sknts çözüldü. çme suyu problemi yaayan Çamdibi Mahallesi’nde de muhtarn talebi üzerine çalma balatld. ki drenaj çalmas yapan ekipler, bin 200 metre hat çekerek suyu mahalleye ulatracak.

Nazilli ilçesinde meydana gelen arzalara da müdahale edilerek, zaman kaybetmeden gideriliyor. Son olarak, Yeni Sanayi C14 blok önündeki içme suyu hatt arzas tamir edildi. Koçarl ilçesi Kullar Mahallesi'nde de drenajn ardndan altyapy batan aa deitirecek çalmalar balad. 8 bin 500 metreyi bulan içme suyu hatt için ilk kazma vuruldu. Çalmalar çerçevesinde bütün ebeke yenilenecek.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..