milivolt electronics world news Aydn_Barosu_Bakan_Bozkurt:_Sorumlular_o_makamlar_brakmal-didimhaber.net
13-10-2015

Aydn Barosu Bakan Bozkurt: Sorumlular o makamlar brakmal

Aydn_Barosu_Bakan_Bozkurt:_Sorumlular_o_makamlar_brakmal

Ankara’daki bombal terör saldrsyla ilgili olarak Aydn Barosu Yönetim Kurulu adna yazl bir açklama yapan Bakan Gökhan Bozkurt, “Bir ülkenin bakentinin göbeinde bombalar patlatlabiliyorsa bu artk sözün sonuna geldiimizin ifadesidir. Sorumlu makamlarda olanlar, artk susup o makamlar onurlu bir davranla terketmelidir.” dedi.

Ülkenin, cumhuriyet tarihinin en kanl ve vahi terör saldrsyla sarsldn söyleyen Baro Bakan Bozkurt, “Kaybettiimiz canlar ve yarallarla birlikte her eve ate, her yüree ac, vicdan sahibi herkesin gözüne ya dümütür. Sayn Cumhurbakan, 13 ubat 2015 tarihinde Amerika’da üç Müslümann öldürülmesi üzerine Obama’ya hitaben, 'Biz siyasiler, ülkemizde ilenen cinayetlerden sorumluyuz. Tavrmz ortaya koymak zorundayz, çünkü halk size oylarn verirken, 'Benim can ve mal güvenliimi salayacaksn' diye veriyor.' diyerek, iradesini ortaya koymutur. Ayn çary, katliam yaanan ülkemiz siyasetçileri ve idarecileri için de yinelemesini bekliyoruz. Evet, ülkemizde cinayet deil, bir katliam yaanmtr ve bundan, yönetim katnda bulunanlar bata olmak üzere siyasiler sorumludur.” eklinde konutu.

Adalet Bakan ve çileri Bakan'nn olaydan sorumlu olduunu ve ciddi bir durula istifa etmeleri gerektiini savunan Bozkurt, “Son zamanlarda devletadamlarmzn gülerek karlad olaylar, ne yazk ki milletimizin, hattâ vicdan sahibi herkesin alad olaylardr. 'Yurtta sulh, cihanda sulh' ilkesine aykr olarak komularnn içilerine karrken snrlar yolgeçen hanna dönen, says bilinmeyen teröristlerin kontrolsüz olarak ehirlerinde gezdii ülkemizde artk cannn güvende olduuna inanan bir tek yurttamz kalmamtr. Sorumlulara sesleniyoruz, eer bakentinizin güvenliini salayamyorsanz bu ülkenin hiçbir yeri güvende deildir. Bu bombalardan habersizseniz, bu açk bir güvenlik zafiyetidir ve sorumluluk da size aittir. Yapmanz gereken tek bir ey vardr, devletin bekas ile milletin huzur ve güvenlii için hemen imdi istifa etmek. Hattâ bunu yapmadan önce ihmali ya da sorumluluu olan tüm kamu görevlilerini görevden almak. Bu teröre bir son vermek konusunda samimiyseniz, katliam göremeyen istihbarat birimleri bata olmak üzere kamu görevlilerini artk o koltuklarda oturtmamalsnz.” ifadelerini kulland.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..