milivolt electronics world news Yarn_ne_olur_endiemiz_var-didimhaber.net
14-10-2015

Yarn ne olur endiemiz var

Yarn_ne_olur_endiemiz_var

Aydn Ticaret Borsas (ATB) Bakan Adnan Bosnal, güvensizlik ve tedirginliin Türk ekonomisini mahvettiini ve insanlarn, "Yarn ne olur?" endiesinde olduunu söyledi. adamlarnn geçen genel seçimden sonra önünü göremedii için risk almaya yanamadn da ifade eden Bosnal, “Herkes, sonuç ne çkarsa çksn seçim sonunda hükümet bekliyor.” dedi.

Siyasi istikrarszln ekonomiyi de olumsuz etkilediini vurgulayan ATB Bakan Bosnal, Türkiye’nin 7 Haziran 2015'ten bu yana yaad sürecin lüks olduunu söyledi. Bosnal, “Ülkemizde metal yorgunluu gibi bagösteren siyasi yorgunluun bir an önce sona erip hükümetin kurulmas, birçok kesimin ortak talebi haline geldi. Seçim sürecinin balad 2015 Nisan’dan bu yana kimse para harcamak ve riske girmek istemiyor. Oluan tedirginliin, 1 Kasm seçimlerinden sonra bir an önce giderilmesini bekliyoruz.” dedi. Hiçbir siyasi parti fark gözetmeksizin, Türkiye’de tarihten bu yana yaanan benzer siyasi krizlerin faturasnn çok ar ödendiini belirten Adnan Bosnal, iyi bir hesap yaplmas halinde yenilenen seçim için harcanan parayla ülkedeki pek çok skntnn çözülebileceini söyledi. Bu durumun dolayl olarak da ciddi skntlar dourduunu ifade eden Bosnal, “nsanlar, 'Yarn ne olur?' endiesiyle yaad için ekonomik konularda karar veremiyor. Birçok iadam, önünü göremedii için risk alp faaliyetlerine devam edemiyor. Hangi parti gelirse gelsin Türk i hayat, yatrmcsndan üreticisine herkes seçim sonunda hükümet bekliyor. Adeta emanet yönetimle vatanda, kendini yetim çocuk gibi hissediyor.” ifadelerini kulland.

Eskiden seçimlerin insanlarda ayr bir hava oluturduunu ancak 7 Haziran'daki genel seçimden sonra yaanan skntlar sebebiyle seçim ve siyasi hareketlilie bak açsnn deitiini ifade eden Bosnal, “Endie, insanmzda en büyük sorun. Belli deerlerden sonra insanmzn en önem verdii ey ekonomi. Sadece Aydn’da aaçlardan zeytin, incir, kestane, çam fst gibi ürünlerden yllk elde edilen gelir yaklak 300 milyon lira. Tarmsal üretim ve ekonomi bakmndan bu kadar parlak bir ehirde dahi insanlar tedirginse bunun sebebi, siyasi istikrarszlk ve 'Yarn ne olur?' endiesidir. stikrar salandnda, Türkiye’nin önünde hiçbir düman duramayacan düünüyorum. Dört mevsimin dolu dolu yaand nadir ülkelerden biriyiz ama aylardr herkes ciddi sknt içerisinde.” dedi

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..