milivolt electronics world news BBP_Aydn'da_seim_almalarna_balad-didimhaber.net
14-10-2015

BBP Aydn'da seim almalarna balad

BBP_Aydn'da_seim_almalarna_balad

BBP Aydn l Tekilat, genel seçim çalmalarna balad. Milletvekili adaylaryla birlikte basn toplants düzenleyen l Bakan Ertan Gökçe, “BBP, millet adna yanl giden kervan deitirmek için yola çkmtr. BBP olarak bizim de adaylarmz var, imkanlarmz nispetinde çabalyoruz.” dedi.

BBP’nin dier partilerden farkl olduunu söyleyen l Bakan Gökçe, “Biz alnmzn teriyle milletimize hizmet etmek için çalyoruz. Geçtiimiz günlerde BBP’den MHP’ye katlm olduu haberleri doru deildir. BBP'nin bütün mensuplar, var gücüyle buradadr, el eledir, gönül gönüledir. Alperenlerin birlik ve beraberliini kimse bozamayacaktr. Siyasi tercihini deitirenlere sayglyz ancak önce burada emekleri olmas lazm. BBP’nin atlama tahtas olarak kullanlmasna asla müsaade etmeyiz. Biz bakalaryla kartrlacak parti deiliz, Muhsin Yazcolu’nun kadrolaryz.” dedi.

Adaylar adna konuan Aydn 1. sra aday Ali hsan Ylmaz ise Türkiye’nin birlik ve beraberlie ihtiyac olduunu söyledi. Ylmaz, “BBP kadrolar, bu ülkenin vicdandr. BBP kadrolar, bu ülkeyi doru yönetecektir. Çalmadan, çaldrmadan güvenli ortam oluturacak tek siyasi harekettir. Dier siyasi partiler, hep birbirine hakaret ediyor. Bizim öyle bir eyimiz yok. nsanlar birbirini rencide etmeyecek, saygl olacaklar. Devlet de terörle, teröristle hukuk içerisinde mücadele edecek. Teröristle pazarlk olmaz. Teröristle pazarlk yaptlar, gelinen nokta belli. Bu olayda Türk devleti, yöneticisi, istihbarat, kurumlar uyuyor mu derseniz, evet onlar uyutuldu. Uyuyan devletadam istemiyoruz.” eklinde konutu.

Toplantya BBP Aydn milletvekili adaylar Ali hsan Ylmaz, Akman Güler, Ayfer Kraç, Mustafa Sadk Tabak, Hüseyin Akgül, Fatih Tecimer ve Nebi Hakan Türkmenolu ile dier partililer katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..