milivolt electronics world news Aydn'n_btesinden_en_byk_pay_eitime-didimhaber.net
15-10-2015

Aydn'n btesinden en byk pay eitime

Aydn'n_btesinden_en_byk_pay_eitime

Aydn l Koordinasyon Kurulu toplants, Vali Yardmcs Necdet Türker bakanlnda yapld. Toplantda kurum yetkilileri, merkez ve ilçelere yaplan yatrmlar aktard.

Açlta konuan Vali Yardmcs Türker, yatrmlarn nakdi ve fiziki gerçeklemeleri hakknda bilgi verdi. Türker, “1 Ocak 2015'ten 30 Eylül'e kadar 467 milyon TL ödenek tahsis edilmi, bu ödeneklerden 193 milyon 309 bin TL harcanm, bu harcama sonucunda yatrmlarda yüzde 41 nakdi, yüzde 50 fiziksel gerçekleme salanmtr. Aydn’da, tutar toplam 2 milyar 161 milyon 159 bin TL olan 272 proje devam etmektedir. Ödeneklerde ilk sray 167 milyon 98 bin TL ile Milli Eitim Müdürlüü, ikinci sray 124 milyon 688 bin TL ile DS 21. Bölge Müdürlüü, üçüncü sray da 59 milyon 986 bin TL ile Karayollar 2. Bölge Müdürlüü almtr.” dedi.

Yatrmlarla ilgili ksabi bilgi de veren Necdet Türker, “Yatrmlar olarak, eitim sektöründe sekiz derslikli ncirliova Sandkl Nazmi Topçuolu lkokulu, sekiz derslikli Kuyucak Gencellidere lkokulu, sekiz derslikli Söke Çeltikçi Anaokulu ve 200 örencili Merkez Fen Lisesi pansiyonu tamamlanmtr. ADÜ Yabanc Diller Yüksekokulu, tamamlanarak hizmete girmitir. Bir lise pansiyonu ve spor salonu, üç ortaokul, bir ilkokul, bir anaokulu olmak üzere toplamda be okulun yapm devam etmektedir. ki lise ve bir pansiyon, bir spor salonunun ihalesi yaplm olup 14 ilköretim yatrm ile dokuz ortaöretim yatrm, ihale hazrlk aamasndadr. DS 21. Bölge Müdürlüü yatrmlarnda Gökbel Baraj’nda yüzde 48, Dalama Sulamas’nda yüzde 40, Bozdoan Ovas sulamas 1. ksm sa sahil ikmalinde yüzde 45, Koçarl Baaras sulamas 1. ksmda yüzde 32, Yenice Ovas sulamasnda yüzde 40 fiziki gerçekleme salanmtr. Karacasu Kahveredesi-2 göleti ve sulamas tamamlanmtr. Büyük Menderes Nehri canl iksa tahkimat ile takn koruma rüsubat kontrolü kapsamnda Koçarl Cincin Mahallesi Çaydere arazileri, Bozdoan Çamldere köy içi deresi, Koçarl Dedeköy Kumbahçe Deresi, Buharkent Feslek Çay, Bozdoan Ovas sulamas yan dereleri yukar havza 3. ksm slah çalmalar tamamlanmtr. Karayollar alannda, Kuadas ehir geçii üç adet köprülü kavak yol yapm tamamlanmtr. Çevre yolunda yüzde 48 fiziki gerçekleme olmutur. TCDD olarak Aydn Gar bina restorasyonu ve ncirliova Aydn aras 1,4 km. ihata ilemi tamamlanmtr. Salk alannda 150 yatakl Kuadas Devlet Hastanesi ve Aydn Devlet ve Aydn Atatürk Devlet hastaneleri prefabrik ek bina ileri tamamlanmtr. Kuyucak ilçe hastanesinin geçici kabulü de yaplmtr.” dedi.

Toplantya l Planlama Koordinasyon Müdürü Nihat Kahraman, belediye bakanlar, daire müdürleri, ilçe kaymakamlar ve sivil toplum kurulular temsilcileri katld.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..