milivolt electronics world news Bakan_eriolundan_iki_al-didimhaber.net
16-10-2015

Bakan eriolundan iki al

Bakan_eriolundan_iki_al

Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu, Sultanhisar ilçesinde itfaiye hizmet binas açt. tfaiye kurumunun insanlar için çok önemli olduunu belirten Çerçiolu, 17 ilçededen sadece altsnn kendilerine hizmet binas verdiini, dierlerinin itfaiye binalar olmasna karlk mal paylamnda verilmediini söyledi.

tfaiye araçlar ve binalarnn çok önemli olduunun altn çizen Bakan Çerçiolu, “Mal paylam komisyonunda boru patlasa, insanlar 6-7 saat susuz kalsalar sorun olmaz ama itfaiyenin bir dakika gecikmesiyle can kayplar verebiliriz. Bunu özellikle söylemi olmama ramen maalesef o kuruldaki insanlarn hiçbirinin umurunda olmad.” dedi. Sultanhisar’a hizmet etmenin boynunun borcu olduunu söyleyen Çerçiolu, “Sizlerin vermi olduu vergilerle alnan ve atalarnzn balam olduu mallar 28 adettir. Aydn Valisi tarafndan, bu tanmazlarn hiçbiri Büyükehir Belediyesi'ne verilmedi. Vali Erol Ayyldz, biz Aydnllar anlayamad. Anlam olsayd, Aydn halknn vergileriyle alnan en deerli mülkleri Ankara’ya vermezdi. Denizli Valisi, mallarnn yüzde 98’ini Denizli Büyükehir’e brakt, sizin gibi Ankara’ya vermedi. Banda Aydn ismi olan AKP Aydn milletvekilleri, Aydn’n mallar Ankara’ya verilirken ne yaptlar? Hiçbiri sesini çkarmadan olanlar seyrettiler.” eklinde konutu.
Çerçiolu iki açl yapt
Daha sonra Efeler ilçesinde yapm tamamlanan Çevre Bulvar’n açan Bakan Çerçiolu, “Sanayicinin en iyi derdini anlayan kiilerden bir tanesiyim. Ayn zamanda emekçi kardelerimin de sorunlarn ve derdini bilen en iyi siyasi parti mensubuyum. ASTM bizim gözbebeimiz, sanayiciler ba tacmz. Emekçiler de kardeimiz, canmz, cierimiz. Buradan tüm sanayicilere sesleniyorum, ne isterseniz rica etmeyin, emredin. Emrinizi en ksa sürede yerine getirmek, benim en büyük görevlerimin arasndadr, çünkü Türkiye’nin ve Avrupa’nn en büyük sorunu, istihdam ve isizliktir. nsanlar aç; sanayici yatrm yapacak ki istihdam olsun. Tüm gücümüzle sanayiciye, organize sanayi bölgesine, ASTM’e destek veriyoruz. Bugün Türkiye’nin en büyük sorunu isizlik. Tüm Türkiye’ye sesleniyorum, gelin Aydn’a yatrm yapn, yeni fabrikalar açn. Ben büyükehir belediye bakan olarak sanayi odamz, ASTM Organize Bakanmz ve yönetim kurulu üyelerimizle sizlere yardm etmeye hazrz. 81 vilayetten yatrmcy Aydn’a davet ediyorum.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..