milivolt electronics world news SP'li_Kl:_Bu_seimle_millet,_Trkiye'nin_gidecei_yne_de_karar_verecek-didimhaber.net
18-10-2015

SP'li Kl: Bu seimle millet, Trkiye'nin gidecei yne de karar verecek

SP'li_Kl:_Bu_seimle_millet,_Trkiye'nin_gidecei_yne_de_karar_verecek

Saadet Partisi (SP) Aydn milletvekili adaylar tantld. Aday tantm toplantsnda konuan SP Genel Bakan Yardmcs ve Aydn milletvekili aday erafettin Klç, "Bu seçimle Türkiye sadece milletvekillerini seçmeyecek, ayn zamanda Türkiye'nin gidecei yöne de karar verecek." dedi.

SP Aydn il ve ilçe tekilat, kadn kollarnn da katld toplantda SP milletvekili adaylar erafettin Klç, sa Yolda, Mehmet Peçen, Mesut Da, Kamil Kavaklolu, hsan Demir ve Yasin Sarkaya kendilerini tantt. SP Genel Bakan Yardmcs ve Aydn milletvekili aday erafettin Klç, toplantda yapt konumada, bu seçimin Türkiye için son derece önemli olduunu hatrlatt. "Bu seçimle Türkiye sadece milletvekillerini seçmeyecek, ayn zamanda Türkiye'nin gidecei yöne de karar verecek." diyen erafettin Klç, öyle konutu: “Biz bu anlamda sahalara yabanc da deiliz. Saadet Partisi olarak her zaman arazide, her zaman halkmzla iç içeyiz. Her zaman çalyoruz ve vatandalarla birebir görüüyoruz. Bizim bu çalmalar vesilesiyle sürekli milleti kucaklamamz, efkatle ve azimle halkmzn içinde olmamz, milletimizin asl ve özü olmamzdan kaynaklanmaktadr. Ülkemizin içinde bulunduu tehlikeleri, halkmzn önündeki bu seçim frsatnn ne kadar önemli olduunu, Saadet Partisi’nin tedavi ve çözüm odakl projelerini anlatmak için yorgunluk nedir bilmeden çalacaz. 

Saadet Partisi olarak teröre kar çözüm önerilerimizi içeren bir bildirge yaynladk. Bunun tamamn burada ifade etmek mümkün olmayacak ama baz önerilerimizi özet olarak sralamak istiyorum: Bu menfur saldrlarn temel amac milletimiz arasnda öfke, kin, çatma ve kamplama meydana getirerek kardei kardee krdrmaktr. Türkiye’yi geri dönülmez bir batakln içine sürüklemektir. Millet olarak bu oyuna gelmemeli, tahriklere kaplmamalyz. Türkiye’yi kartrmak isteyen karanlk mihraklara kar verilecek en güzel cevap, sacsyla-solcusuyla, Kürt’üyle, Türk’üyle, Alevi’si ve Sünni’siyle, birbirimize daha fazla kenetlenmek, milli birlik ve beraberliimize sahip çkmak olacaktr. Terör saldrlarnda hayati önem tayan istihbarat ve güvenlik konular üzerinde büyük bir titizlik ve hassasiyet gösterilmelidir. Bu süreç ksr siyasi çekimelerin malzemesi haline getirilmemelidir. Toplumun bütün kesimlerinin temsil edildii bir 'Milli stiare Toplants' gerçekletirilmelidir. Yabanc istihbarat güçlerinin provokatif faaliyetleri önlenmelidir. Ülkemiz içinde nefret tohumlar ekerek karde kavgas çkarmak isteyenlere kar, inancmz dorultusunda kardeliimizi daha da pekitirmeliyiz. Bölgesel her çözüm, milletimizin temel harc olan, bizi bir arada tutan slam faktörü esasnda hazrlanmaldr. Bu problem, Kürt-Türk meselesi deildir.” 

SP’nin Türkiye gerçekleriyle örtüen millî, yerli ve bamsz bir programa sahip olduunu savunan Klç, “Yolsuzluun, rüvetin, israfn olmad temiz bir yönetim, kimsenin aç ve açkta kalmad refah içinde bir toplum oluturulmaldr. Milli Görü’ün yer almad bir Meclis bu ülkenin sorunlarna çare olamaz. Bu nedenle gönül rahatlyla, baraj korkusu tamadan milletimiz bize olan desteini gösterebilir. Bizim idealimiz, yaanabilir Bir Türkiye. Yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya kurmaktr.” ifadelerini kulland.

SP Aydn l Bakan Ali Söüt yapt açklamada, 7 Haziran sonras Meclis'e girenlerin hükümet kurmay bile beceremediklerini kendilerinin Meclis'te olmalar durumunda böyle bir tablo olmayacan belirtti. Ali Söüt, unlar kaydetti: “SP Meclis'te olsayd bugün ülke bu durumda olmazd. Biz geçmite tüm siyasi partilerle koalisyonlar kurduk. Ülkemize ve milletimize hizmet etmenin gayreti içerisinde olduk. 'Çözüm de, çare de milli görü' dedik, 13 yldr iktidarda olanlar hiçbir çözüm üretemediler, ülkenin içindeki tablo belli. Aydn’ geziyoruz ortada seçim havas yok. nsanmzn umudu kaybolmutur. nsanmz ümitsizlemitir. Nereye gidersek hep dertle karlayoruz. Esnaf, emekli, ve çiftçi dertli. Eitim sistemi felç olmu. Toplum adm adm çöküe doru gidiyor. Bunun dnda izlenen d politika ile Türkiye yalnzlatrlmtr. Sfr problem dediler, bir tane dostumuz kalmad. te Suriye’yi getirdiimiz tablo belli. Msr’n Libya’nn hali belli. Biz diyoruz ki vatandamz ya lider ülke Türkiye diyecek ya da skntlarmz devam edecek. Çünkü tablo ayn olacak. Bunlar hükümet kurmak deil, bir araya gelmeleri bile mümkün deil.

Biz diyoruz ki u anda dünya üzerinde mazlumlar ve zulme urayanlar olumutur. Biz de diyoruz ki halkmza ey halkmz mazlumlar ayaa kalmadkça zalimler diz çökmez. Biz milli görü olarak iktidara geldiimizde tarihteki anl yerimizi alacaz. Yeniden büyük bir Türkiye, yeni bir Türki’ye ve yeni bir dünyann kurulmas vatandamzn elinde. Verecei oyla Türkiye’nin geleceini belirleyecek. Bat’nn peinden taklp gidenler bu ülkeye hiçbir ey veremezler. 13 yldr iktidarda olanlarn ülkeyi getirdii tabloyu görüyorsunuz. Milli görü gelecek, her ey yeniden deiecek. Bugün ülkemiz yaanabilir olmaktan çkmtr. Yaanabilir bir Türkiye ve dünya milli görü ile olacaktr diyoruz.”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..