milivolt electronics world news AKPnin_k_ANAPtan_beter_olacak-didimhaber.net
20-10-2015

AKPnin k ANAPtan beter olacak

AKPnin_k_ANAPtan_beter_olacak

Aydn’n Nazilli ilçesinde, Aydn Büyükehir Kültür Merkezi\'nin açlnda konuan CHP Genel Bakan Yardmcs Bülent Tezcan, AK Parti MKYK Üyesi Mehmet Erdem’in, bir toplantda yapt, “Sonumuz ANAP gibi olmasn.” açklamasn deerlendirdi. AK Parti’nin sonunun ANAP’tan daha da kötü olacan iddia eden Tezcan, “Böyle giderse Anavatan Partisi’nin dald, çöktüü gibi çökeriz, diyorlar. Siz daha fazla çökeceksiniz, daha fazla çökeceksiniz. Arkanzda bir sürü veremeyeceiniz hesabnz kalacak.” eklinde konutu.
\"Tezcan,
Büyükehir Belediyesi, Nazilli ilçesi Yenipazar’da kültür merkezi, Donduran Mahallesi’nde köy ekmek frn, Kök ilçesinde ise Ege Et ubesi açt. Nazilli’deki açlta konuan CHP Genel Bakan Yardmcs Tezcan, “AKP Aydn eski milletvekili, bugün yine aday. Adayken dili sürçmü. Bunlarn dili sürçünce doruya ulayorlar. Dilleri sürçtükçe insan yanl söyler, bunlarn dilleri sürçtükçe doruya ulayorlar. Diyorlar kib akbetlerini görmeye balamlar, \'Böyle giderse...\' diyor bir tanesi, yapt konumasnda, \'Böyle giderse Anavatan Partisi’nin dald, çöktüü gibi çökeriz.\' diyorlar. Siz daha fazla çökeceksiniz, daha fazla çökeceksiniz. Demokrasilerde partiler büyür, kapanrlar, zayflarlar ama gittikleri zaman en azndan arkalarnda veremeyecekleri hesaplar olmaz. Siz çöktüünüz zaman arkanzda bir yn veremeyecek hesapla kalacaksnz. Bunu sendika toplantsnda söylüyor. O sendikaya diyor ki, \'yi çaln ha, yoksa sonumuz ANAP’tan kötü olur.\' diyor. ANAP’a, DYP’ye, AK Parti\'ye oy verenler, hepsi bizim kardeimizdir.” dedi.
\"Tezcan,
Vatandalara hizmet için 18 saat çaltklarn belirten Aydn Büyükehir Belediye Bakan Özlem Çerçiolu ise kapatlan l Özel daresi\'nin mal paylamlarna da deindi. Açl yaplan ilçelere götürdükleri hizmetler hakknda da bilgi veren Bakan Çerçiolu, köy frnnda piirilerek ikram edilen börekten yedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..