milivolt electronics world news Erdoana_hakaretten_meslekten_men_edilen_doktora_destek-didimhaber.net
03-11-2015

Erdoana hakaretten meslekten men edilen doktora destek

Erdoana_hakaretten_meslekten_men_edilen_doktora_destek

Türkiye Aile Hekimlii Federasyonu, Aydn Aile Hekimleri Dernei ve Aydn Tabip Odas, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan’a sosyal medya hesab Facebook’tan paylat fotorafla hakaret ettii gerekçesiyle meslekten men edilen doktor Bilgin Çiftçi\'ye destek verdi.

Aydn Sevgi Yolu’nda Dr. Bilgin Çiftçi’ye destek için yaplan basn açklamasnda konuan Aile Hekimleri Federasyonu Bakan Gürsel Özer, “Dünyann hiçbir yerinde hiçbir meslek gurubunda baar baskyla dayatmayla ödüllendirilmez. Maalesef bizim ülkemizde izlenilen yöntem baarya verilen ödül cezadr, ihtar puandr. Haksz hukuksuz yere soruturmalardr. Benim meslektam doktor Bilgin Çiftçi aslnda ilgili kanunu ihlal eden bir insan tarafndan meslekten men edilmeye çallmaktadr. Biz Aile Hekimleri Dernekleri Federasyonu olarak bütün dernekler olarak her türlü baskya ek mesai dayatmasna, her türlü dayatmaya hukuki mücadelemizle diyalog sürecimizle gerekirse eylemlerle kar duracaz. Biz yalnz deiliz 22 bin aile hekimi bugün doktor Bilgin Çiftçi ile birlikte. Bu hukuksuzluu yapanlara biz ilk önce hukuk yoluyla gereken cevab vereceiz. Bu haksz uygulamann son bulacana son derece inancmz tamdr.” dedi.
\"Erdoan’aDr. Bilgin Çiftçi’ye verilen meslekten men cezasnn acil olarak kaldrlmasn isteyen Aydn Aile Hekimleri Dernei Bakan Dr. Hakan Elatik, Bilgin Çiftçi’ye verilen cezay kabul etmediklerini söyledi. Elatik, sözlerini öyle sürdürdü: \"Dr. Çiftçi’ye verilen memuriyetten men cezasna iptal karar verilene kadar yanndayz. Bu kararn Çiftçi ailesine zarar vermeden geri çekilmesini istiyoruz. Be yldr uygulamada olan aile hekimlerine mevzuatlarda olmayan uygulamalar yaplmtr. Yaplan yanl uygulamalar için gerekli giriimlerde bulunulmu bazlar düzeltilmi, bazlar da düzeltilmemitir. Buradan sesleniyoruz. Lütfen sesimizi duyun hukuk d uygulamalar bir an önce son verin.”

Aile hekimlerine basknn arttn iddia eden Türkiye Aile Hekimlii Federasyonu Yönetin Kurulu Üyesi Mehtap Aslan da, “Hukuksuz uygulamalarn ve aile hekimlerine yaplan basklara son verilmeli.” dedi.
\"Erdoan’a
Öte yandan doktor Bilgin Çiftçi, meslekten men kararnn kendisine henüz iletilmediini açklad.

Bilgin Çiftçi, geçtiimiz günlerde \'Yüzüklerin Efendisi\' filminin karakterlerinden \'Gollum\' ile Cumhurbakan Erdoan\'n, \'Yeme, ama ve hayret\' hallerinin yan yana koyulduu fotoraf, sosyal medya hesabnda yaymlad. Bunun üzerine Halk Sal Kurumu Bakanl Yüksek Disiplin Kurulu\'nda savunmas alnan Çiftçi, devlet büyüklerine hakaretle suçlanmt. Çiftçi\'ye, Erdoan\'a hakaret etmek ve Devlet Memurlar Kanunu\'nun 125. maddesinde yer alan, \'Yasaklanm her türlü yayn veya siyasi veya ideolojik amaçl bildiri, afi, pankart, bant ve benzerlerini basmak, çoaltmak, datmak veya bunlar kurumlarn herhangi bir yerine asmak veya tehir etmek\' suçlamas yöneltilmiti. 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..