milivolt electronics world news Didim_ile_Leros_Mersin_1.Karde_ehirler_Sempozyumuna_katlacak-didimhaber.net
13-11-2015

Didim ile Leros Mersin 1.Karde ehirler Sempozyumuna katlacak

Didim_ile_Leros_Mersin_1.Karde_ehirler_Sempozyumuna_katlacak

12 Kasm Perembe günü saat 10.30\'da Didim Belediye Meclisi Toplant Salonu\'nda düzenlenen basn toplantsna Belediye Bakanmz A.Deniz Atabay, Leros Belediye Bakan Michalis Kolias, Didim Belediye Bakan Yardmcs Salih Bankolu, Leros Belediyesi Meclis Bakan Nektarios Billis, Didim Ticaret Odas Strateji Gelitirme Komisyonu Bakan Hikmet Atilla, ve Belediye Meclis üyeleri katld.

Mersin 1.Karde ehirler Sempozyumu hakknda bilgi veren Hikmet Atilla, Kentler aras iletiimi kuvvetlendirmek, karde ehirler araclyla kentler aras turizmi arttrmak amac ile 4 ktadan 25 ülke 52 belediye ve 200 katlmcnn katlacan ifade ederken Mersin\'deki sempozyuma Dünya Turizm - Seyahat Konsey Bakan ve Almanya Turizm - Seyahat Konsey Bakan Dr. Michael Frenzel, Federal Almanya Eski Berlin Eyaleti Bakan Klaus Wowereit, RTK Bakan Thomas Bösl, Avrupa - Türkiye Konseyi Bakan Hüseyin Baraner Krm- Tatar Meclis Bakan Mustafa  Abdülcemil Krmolu\'nun aralarnda olduu çeitli ülkelerden yerel yöneticilerin katlacann bilgisini verdi.

Didim - Leros Karde ehir olmas konusunda önceden beri çalma yaptklarn ve 2 hafta önce Leros ta ilk defa imzalanan resmi protokol  karde ehir olduklarn belirten Belediye Bakanmz A.Deniz Atabay, \"ilçem adna çok mutluyum Leros Belediye Bakan Michalis Kolias\'n dedesi Didim doumlu geçen sene babas ve amcas ile dedesinin domu olduu evi bulduk o bölgeyi ziyaret ettik\" dedi.

Leros ile ticari alanda önemli adamlar atabileceklerini de belirten Belediye Bakanmz A.Deniz ATABAY,  yeni gümrük limanlar olduunu, bodrum açk deniz yat yarlarnn bir aya orada yapldn belirtti ve Leros ile Didim\'in karde ehir olmasndan dolay mutlu olduklarn sözlerine ekledi.

Didim\'de olduu için çok mutlu olduunu dile getiren Leros Belediye Bakan Michalis Kolias \" bizim burada olmamz bir çok eyi getirecek Türkiye ile Yunanistan arasnda baka kentlerinde karde olabileceini düünüyorum\" dedi.

Didim ile turizm ve kültürel olarak çalmalarda bulunmamz gerekiyor, karlkl feribotlar, için ura vereceiz karde Belediye Bakanmz A.Deniz ATABAY bizi buraya davet edip Mersin 1. Karde ehirler Sempozyomuna götürmesi bizim için onur verici bir ey, Didim olmasayd biz Mersin\'e gidemezdik beni ve beraberimdekileri misafir ettiiniz için çok teekkür ediyorum. dedi

Leros Belediye Meclis Bakan Kardelii arttrmak için ortaklaa çalmalar yapmak gerektiini belirtirken \"Didim ve Leros ortak çalmalarn yürütebilir, bizim kardeliimiz örnek olacaktr.\" dedi.

Belediye Bakan Yardmcmz Salih Bankolu, gelimelerden dolay memnuniyet duyuyorum, bir sene önce balayan sürecin böyle güzel yerlere gelmesi bizi memnun etti. Didim - Leros kardelik olgusu ile geliecek önemli admlar atlacaktr.Burada olduklarndan dolay kendilerine teekkür ediyorum dedi.

 

didim.bel.tr

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..