milivolt electronics world news ADM_EDAޒta_Deprem_Tatbikat-didimhaber.net
13-11-2015

ADM EDAޒta Deprem Tatbikat

ADM_EDAޒta_Deprem_Tatbikat

ADM Elektrik Datm A.. ve AFAD ibirliiyle her yl düzenli olarak gerçekletirilen deprem tatbikat bu yl da baaryla tamamland. ADM EDA Genel Müdürlük binasnda gerçekletirilen deprem tatbikatnda, arama kurtarma, yaral tama ve deprem sonras oluabilecek yangnlara ilk müdahale konusunda eitim verildi.

irket faaliyetlerinin yan sra eitim çalmalarnda da büyük bir hassasiyet tayan ADM EDA, muhtemel doal afetlere yönelik her yl gerçekletirdii tatbikatlara baaryla devam ediyor. ADM EDA bünyesinde oluturulan acil durum ekiplerine yönelik sözlü ve uygulamal eitimin ardndan tüm çalanlarn katld deprem tatbikat AFAD ekiplerinden tam not ald. Uyar sirenlerinin çalmasnn ardndan ksa süre içerisinde binay tahliye eden ADM EDA çalanlar tarafndan afet anlarnda binada mahsur kalan yarallarn tanmas ve ilk yardm yaplmas konusunda uygulama yapld. Tatbikat yangn söndürme uygulamasyla sona erdi.

Gerçekletirilen tatbikat sonrasnda açklamalarda bulunan AFAD Müdahale ve Arama Kurtarma Ekip efi Doan Tufan, ADM Elektrik Datm irketi’nin talebi dorultusunda her yl düzenli olarak bu tatbikat ve eitimi gerçekletirdiklerini söyledi. Özellikle deprem sonras afetlerde davran ekilleri, bina tahliye yöntemleri, yaral tama usulleri ve yangnlara müdahale gibi konularda eitim verdiklerini ifade eden Tufan, irket içinde oluturulmu olan arama kurtarma, yangn söndürme ve ilkyardm ekiplerine farkndalk eitimi düzenlediklerini belirtti. Tatbikatn baarl geçtiinin altn çizen Tufan, irket çalanlarna ilgi ve alakalarndan dolay teekkür etti.

Güzel, Tatbikatlarn Önemine Dikkat Çekti

Tatbikat sonrasnda ksa bir konuma gerçekletiren ADM EDA cra Kurulu Bakan Mesut Güzel ise yangn ve deprem gibi doal afetlerin önceden bilinemediine dikkat çekerek, her zaman hazrlkl olunmas gerektiini ifade etti. Bu tür durumlarda hazrlk olmann eitim ya da tatbikat yoluyla mümkün olabileceini belirten Güzel, “u anda yaptmzda tatbikatta amaç yaanabilecek doal afetler öncesi neler yapmamz gerektiini örenmektir. Yangn ve deprem annda ne yapmamz gerektiini önceden planlarsak daha az zayiatla atlatm oluruz. Hepimizin neler yapaca konusunda hazrlkl olmas gerekiyor. Bu tatbikatlar ciddiye almak önemlidir. Bu tatbikatlarda yaadklarmz ilerde uygulamak zorunda kalacamz durumlarla karlaabiliriz. Tatbikatta önemli bir duyarllk sergileyen tüm çalma arkadalarma teekkür ederim” dedi. 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..