milivolt electronics world news Aktif_Eitim_Sen_Aydn_ubesi:_Sendika_olarak_dimdik_ayaktayz-didimhaber.net
20-11-2015

Aktif Eitim Sen Aydn ubesi: Sendika olarak dimdik ayaktayz

Aktif_Eitim_Sen_Aydn_ubesi:_Sendika_olarak_dimdik_ayaktayz

Aktif Eitimciler Sendikas (Aktif Eitim Sen) Aydn ube Bakan Ömer Küçükgüldal, haklarnda çkan, \"Aktif Eitim-Sen’de deprem, üyeler bir panik havas içinde topluca istifa ediyor\" yönündeki haberlere tepki gösterdi. Bu tür iddialarn aslsz olduunu, Aktif Eitim Sen olarak üyelerinin ve eitimcilerin haklarn korumak için dimdik ayakta durduklarn söyleyen Küçükgüldal, “Aktif Eitim-Sen olarak, sendikalar bata olmak üzere eitimin tüm paydalarn rakip deil, refik olarak görüyoruz ancak toplu yaama, birlikte hareket etme, ortak dorularda buluma gibi erdemler yerine, srarla rekabet ve mücadele isteyenleri de sendikal snrlarda rekabete, muhataplarmza daha kaliteli hizmetler sunmaya davet ediyoruz. Hodri meydan.” dedi.

Aktif Eitim Sen olarak çalmalarna devam ettiklerini belirten ube Bakan Küçükgüldal, “Ülkemizde tek sermayesi, hakim siyasi iradenin doru yanl her admn alklamak olan baz sendikal anlaylar, göbekten bal olduklar siyasi yapya diyet borçlarn ödeyebilmek için her geçen gün daha da siyasallamakta, görevini kötüye kullanan baz bürokratlardan aldklar gayrimeru destekle kamu kurumlarnda çalma barn adeta dinamitlemektedir. Ayn anlay, kamu çalannn karsna bazen maiyetindeki personeli siyasi/sendikal tercihlere zorlayan bir zorba yönetici, bazen çalma arkadalarna kendisi gibi düünmedii için sürgün, kurs görevi verilmeme, yöneticilikten alnma, adaylnn kaldrlmamas vb. söylemlerle tehdit eden bir haydut, bazen de kendilerini ve desteklediklerini desteklemeyi ilahi emir olarak gören ve göstermeye çalan bir ham softa olarak çkmaktadr.” eklinde konutu.

Ömer Küçükgüldal, açklamasna öyle devam etti: \"Kamu kurum ve kurulularnda bunlar yaanrken baz tetikçiler de sahiplerinin veya ahbab olduklar çavularnn illegal çkarlar için kendi çöplüklerinde çrtkanlk yapmaktadr. Son günlerde baz sözde internet haber sitelerinde, muhtemelen ayn kirli odaktan talimatla yazdrlm ve, \'Aktif Eitim-Sen’de deprem, üyeler bir panik havas içinde topluca istifa ediyor\' vb. içerikli yalanlarla dolu haber müsveddeleri yaymlanmaktadr. Toplumda yaanan her felaketi kendi hesabna kazanca çevirmeye çalan bu ark kurnazlar, olumasn hasretle bekledikleri depremde evini terketmesini istediklerine, üye olmalar gereken sendikay talimat buyurmay da ihmal etmemiler. Diyoruz ki Aktif Eitim Sen ve üyeleri paralel, kare, dikdörtgen vb. herhangi bir geometrik ekil olmad gibi anlan iftiralarn failleri gibi yamuk da deildir. Aktif Eitim Sen\'de bir deprem veya panik yaanmad gibi üyelerimizin, kt aklnzla gösterdiiniz adreslere tanmas da söz konusu deildir. Aktif Eitim Sen üyeleri, panikle bir yerlere kaçmak öyle dursun, yurt genelinde Aktif Akademi Eitimleri kapsamnda düzenlenen örenci koçluu, akl ve zeka oyunlar, hzl okuma, öretmen eitimleri, yönetici eitimleri, aile eitimleri, kariyer eitimleri, çocuk eitimleri, hukuk eitimleri ve sanat eitimleriyle ülkemizin aydnlk yarnlarn ina etmeninin telan yaamaktadr. Aktif Eitim Sen tekilatlar, sendikal tercihleri nedeniyle panik yaamak bir yana, neredeyse tüm illerimizde farkl ölçeklerde yaplacak Öretmenler Günü programlar için davetiye datmann, tüm meslektalarmzla ortak bayrammzda bulumann, iyi günde kötü günde üyelerinin yannda olmann telan yaamaktadr.”

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..