milivolt electronics world news TKDK�den_cam_fistigi_tesisine_destek-didimhaber.net
04-12-2015

TKDKden am fst tesisine destek

TKDKden_am_fst_tesisine_destek

Aydn\'n Koçarl ilçesinde bir çam fst iletmecisi, Tarm ve Krsal Kalknmay Destekleme Kurumu (TKDK)’dan ald destekle fabrikasn modernize etti. TKDK Aydn l Koordinatörlüü’ne 1 milyon 90 bin 700 TL’lik proje sunan Serkan Karatosun, 539 bin 475 TL hibe destek ald. Bununla Türkiye\'de çam fst üretiminde çok önemli bir yere sahip olan Koçarl’ya, modern bir ileme ve paketleme tesisi kazandrd. Gündoan Mahallesi’ndeki tesisi ziyaret eden TKDK l Koordinatörü Erhan Çiftçi, Yerinde Kontrol Birim Amiri Dervi Bargan ve Ödeme Talep lemleri Birim Amiri Nuri Akda, faaliyetleri ve çam fst ilenmesiyle ilgili bilgi ald.

Türkiye’de üretilen çam fst kozalann yüzde 60\'nn Koçarl\'da ilendiini ifade eden l Koordinatörü Çiftçi, “Koçarl\'da ylda yaklak 10 bin ton çam fst kozala üretiliyor. Bu kozalaklardan elde edilen fstk içi ise 250 ton civarndadr. Koçarl’da üretilen çam fst, Aydn ve ülke ekonomisi açsndan büyük öneme sahiptir. Kurumumuzun vermi olduu hibe desteklerden faydalanarak kurulan bu tesisimiz sayesinde, Koçarl’nn çam fst daha modern koullarda ilenecek. Koçarl’da üretilen çam fstnn, TKDK destekleriyle kurulan bu tesiste ilenmesi ve ürünlerimizin Aydn ismi altnda markalamas, kurumumuz için onur verici bir duygudur. TKDK olarak, bu tesislerin yarnlara ve yeni yaplacak yatrmlara örnek olmasn ümit ediyoruz.” dedi.

Koçarl’da yaklak 20 yldr bu ii yaptklarn ifade eden tesis yetkilisi Karatosun ise daha kaliteli ürün elde edip ihracat payn arttrmak için TKDK desteklerinden faydalandklarn belirtti. Karatosun, “Faaliyette olan tesisimize, TKDK destekleri sayesinde modern makine ve ekipmanlar aldk. imdi bu tesisimizde daha fazla çam fst iliyoruz. Koçarl’da toplanan kozalaklar, tesisimizde modern koullarda ayrtrlyor. Kozalaktan çkarlan fstk içi, ilenip paketlendikten sonra tüketime hazr hale geliyor. Ürünlerimizin bir ksmn yurtdna, bir ksmn da ülke içine satyoruz. Elle krmaya baladmz kozalaklar, imdi kurduumuz modern tesisimizde iliyoruz. Her geçen gün büyüyerek gelien iletmemizin bundan sonraki en büyük hayali, ünlü bir marka haline dönümek olacaktr. Bunun için de çalmalarmz devam ediyor. Verdii hibe destekle tesisimize modern makine ekipman almamza destek olan ve bizim bu yolda ilerlememizi hzlandran TKDK’ya teekkür ediyorum.” dedi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..