milivolt electronics world news Tarim_Fuari_kapali_pazaryerinde_yapilacak-didimhaber.net
07-12-2015

Tarm Fuar kapal pazaryerinde yaplacak

Tarm_Fuar_kapal_pazaryerinde_yaplacak

Bu yl düzenlenecek olan 4. Aydn Tarm Fuar, 9 Aralk 2015\'te açlacak. Efeler ilçesi Fatih Mahallesi\'ndeki kapal pazaryerinde düzenlenecek fuarn çalmalarn yerinde inceleyen heyet, ehir için modern bir fuar alanna ihtiyaç olduunu belirtti. Fuara, istekleri karlanamad için 30 firma katlmama karar ald. Bu yl yine Konya arlkl firmalarn yer alaca fuara, 280 firma katlacak. Aydn’dan ise sadece 70 firmann katld fuar, 9- 2 Aralk arasnda devam edecek.

Fuar alannda açklama yapan Aydn Tarm Gda ve Hayvanclk l Müdürü Mustafa Bircan, “Amacmz, özellikle tarmda üretim yapanlar, gelirini arttrmak adna son teknolojileri göstermek için tarmsal sanayiyle buluturmak. Çiftçilerimizin, tarmda ileri ve söz sahibi olan ülkelerle rekabet edebilir hale gelmesini salamak. Son teknikleri uygulayarak makineleme üst düzeyde olduu zaman maliyetleri düürmemiz gerekiyor. Maliyetleri düürdüümüz zaman da üreticimize art deer kazandrm oluyoruz.“ dedi.

lin ekonomisi için modern bir fuar alannn art olduunu belirten Aydn Ticaret Odas (AYTO) Bakan Hakan Ülken ise, “Fuarlar ilin ekonomisine, ayn zamanda ticari geliimine, ekonomisindeki canlla katk vermektedir. Fuarlar balbana ticaretin kendisi, olmazsa olmazdr. Bu fuarlar, Aydn’da canl ve sürekli olmal. Bunun için de olmazsa olmazmz, modern bir fuar alandr.” açklamasn yapt.

Tarm ehri Aydn’da tarma dayal fuarlarn ihtiyaç olduunu ve özellikle yerel yönetimlerin desteinin gerektiini belirten Efeler Ziraat Odas Bakan Rza Posac da, “Nüfusumuzun yüzde 40’ tarmla itigal ediyor. Yerel yönetimlerin de bu fuarda olmas ve elini tan altna koymas gerekir. Bundan sonraki süreçte Aydn’a modern bir fuar alan gerekli. Devletin ve yerel yönetimlerin etkinliinde bir fuar düünüyorum. Birlik beraberlik olursa bunu da baaracamza inanyorum.” ifadelerini kulland.

Aydn Ticaret Borsas Bakan Adnan Bosnal ise, “Fuar alanmzda 30 firmann isteklerini yerine getiremediimiz için fuarmzda yer almayacaklar. Yer olarak skntmz var ama bunlar alacak eyler. Aydn’daki tarm fuarnn, dier ehirlerdeki tarm fuarlarna göre daha farkl olduunu görüyoruz. Aydn’daki fuardaki canllk, baka fuarlarda yok. Aydn, bir tarm kenti ve etrafyla birlikte lider olma yolunda devam ediyor. ” dedi.

AYSO Yönetim Kurulu Bakan Yardmcs Salih Fahliolullar da fuara her türlü destei vereceklerini beyan ederek, “Aydn, tarm kenti. Tarmla öne çkmalyz. Tarma dayal sanayi önemli. Biz de AYSO olarak her türlü destee hazrz.” açklamasn yapt.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..