milivolt electronics world news ldrlen_kadn_ve_iki_ocuu_defnedildi-didimhaber.net
07-12-2015

ldrlen kadn ve iki ocuu defnedildi

ldrlen_kadn_ve_iki_ocuu_defnedildi

Aydn’da cinnet geçiren 30 yandaki Fatih Y.’nin öldürdüü ei 20 yandaki Halime Y. ile çocuklar 1 yandaki Polatcan ve 3 yandaki Gülfer defnedildi.

Efeler ilçesinde, Dükkanönü Camisi’ne götürülen cenazelerden anne bir tabuta, küçük çocuklar da bir tabuta koyuldu. Cenaze namazn kldran imam hatip Lokman Doan, ei ve çocuklarn öldüren baba için diyecek bir ey bulamadn söyledi. Cenazeler daha sonra, Gülfer Y.\'nin babas Mehmet Karc’nn evinin önüne götürüldü. Burada dua edildikten ve helallik alndktan sonra Germencik ilçesindeki Uzunkum Mahalle Mezarl’nda defnedildiler.

Kznn einden ayrldn, torunlaryla birlikte kendisi baktn belirten 54 yandaki Karc, damad Fatih Y.’nin idam edilmesini istedi. Onu cinayetleri ilemeye babas ve ailesinin ittiini iddia etti. Cami çknda damadna \"cani\" diyerek seslenen Mehmet Karc, “Senin de olan kardein, kz kardelerin var. Onlarn da Allah belasn versin. Seni dolduran baban. erefsiz adi, televizyonda seyret. Baban da seyretsin. Senin dolduran baban; \'Sen öldürmezsen, ben öldüreceim.\' dedi. Adaletten tek isteim idamlk. Adaletten tek beklentim, direkt idam. Kzm ve torunlarm öldüren caniden hayr beklemesin devlet. Direkt idam. Böylelerine cezaevinde bakmasn devlet. Öldürülen çocuun biri 1, dieri 2 yanda. Benim kzm da 20 yanda. Onlara ben baktm ben büyüttüm. Ayrldlar ben baktm. Cani pis mikrop deva ay. Cenazelerin evlerine getirilmesinden sonra burada gözyalar içerisinde dualar edildi, helallik istendi. Cenazeler ayrlrken damadna tepki gösteren deden Karc damad için idam isteyerek, “Adaletten tek isteim idamlk. Adaletten tek beklentim direk idam. Kzm ve torunlarm öldüren caniden hayr beklemesin devlet. Direk idam. Böylelerine ceza evinde bakmasn devlet. Öldürülen çocuun biri 1, dieri 3 yanda. Benim kzm da 20 yanda. Onlara ben baktm, ben büyüttüm. Ayrldlar, ben baktm. Cani, pis mikrop.” eklinde konutu.

Aydn’da cinnet geçiren Fatih Y.\'nin, 1 ve 3 yalarndaki iki çocuuyla eini, otel odasnda bçakla öldürdüü iddia ediliyor. Vaka, dün gece Efeler ilçesi Ramazanpaa Mahallesi, 23 Sokak\'taki bir otelin 3. katnda, 21 numaral odada meydana geldi. Efeler Belediyesi’nde oför olarak çalan Fatih Y. ile Halime Y. bir süre önce boanma karar almlar, dün gece yeniden görümek için otelde bulumulard. Halime Y. bulumaya çocuklar ile birlikte gelmiti. Olaydan sonra Fatih Y., ailesine telefon ederek eini ve çocuklarn öldürdüünü söylemi, otel odasnn kaps krlarak içeri girilebilmiti. Dün akam gözaltna alnan zanl Fatih Y., bugün emniyette ifadesi alndktan sonra adliyeye sevkedildi ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..