milivolt electronics world news Kadn_giriimciler_seminerde_bulutu-didimhaber.net
08-12-2015

Kadn giriimciler seminerde bulutu

Kadn_giriimciler_seminerde_bulutu

Aydn\'da giriimci kadnlar için bir seminer düzenlendi. Açlta konuan TOBB Ege Bölgesi ve Aydn Kadn Giriimciler Kurul Bakan Esen Türker, bu tür etkinliklerde çocuklarna ders çaltrr gibi not almalarn istedi. 

Kadn giriimcilerin, ayaklarna gelen bu tür eitim ve imkanlar en iyi ekilde deerlendirmesi gerektiini belirten Türker Avrupa Birlii (AB), Avrupa mar ve Kalknma Bankas (EBRD), Çalma ve Sosyal Güvenlik Bakanl ile Türkiye Kurumu tarafndan finanse edilen, Kadn letmelerine Finansman ve Danmanlk Destei Program’na gösterilen ilgiden memnun olduunu söyledi. EBRD kapsamnda strateji, pazarlama, organizasyon, operasyon, teknoloji, mühendislik çözümleri, kalite yönetimi finans yönetimi, enerji ve çevre konularnda salanan destek için kadn giriimcileri davet eden Türker, “TOBB kadn giriimcileri olarak, böyle bir etkinlik yapmaktan onur duyuyoruz. Kadn giriimciler hayatmn o kadar büyük bir bölümünü ald ki artk daha çok kadn giriimciyle kar karya gelme heyecan duyuyorum. Dünya da artk bu konuyu anlamaya balad. \'Kadnlar olmadan, üretimde tam olamayz.\' diyor dünya. 20 yl önce annelerimize ve ninelerimize böyle imkanlar verilmi miydi? Verilmi olsayd, bugün acaba nerelerde olurlard? 20 yl sonra bize verilen bu imkanlar deerlendiremediimiz için hangi pimanlklar kalbimizde yeerecek? Son dönemde yaplan aratrmalarda, eitim alp anne olduktan sonra i hayatndan çekilen kadn oran yüzde 64. Ben de iki oul annesiyim, ikisine de yetiyorum ama iyerimde de çalanlarma i imkan veriyorum. Öyle bizim mesaimiz de 8 saat filan deil. Biz kadnlar bu elimize ayamza gelen imkanlardan faydalanmazsak, 20 yl sonra yapacamz her ikayetin altnn bo olduunu bileceiz.” dedi.
\"Kadn
Proje ekibinden Dilek Samancolu’nun, \"letmenizi Büyütmenin Anahtar: Sonsuz Gücünü Kefet\" projesiyle ilgili bilgi verdii seminerde Gürsel Tonbul da giriimcilik hayatn anlatt. Seminer, kariyer ve performans koçu Asl Sinanolu’nun, \"Kadn Giriimcilerin letmelerini Büyütmesinin Anahtar\" konusunu anlatmas ve i a gelitirme frsatyla sona erdi. Katlanlar, finansman destei salayacak kurulularn yetkilileriyle birebir görüme ve bilgi alverii imkan buldu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..