milivolt electronics world news ADM_EDAޒa_letme_2023_Zirvesinden_Srdrlebilirlik_dl-didimhaber.net
10-12-2015

ADM EDAޒa letme 2023 Zirvesinden Srdrlebilirlik dl

ADM_EDAޒa_letme_2023_Zirvesinden_Srdrlebilirlik_dl

 

Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Dernei tarafndan organize edilen letme 2023 Zirvesi’ne katlan ADM Elektrik Datm A.. 2009 ylndan bu yana sürdürdüü sosyal sorumluluk projesi olan Leylekler Ölmesin ile altnc ylnda 4. ödülünü ald. Zirve kapsamnda sürdürülebilirlik ödülüne layk görülen proje katlmclar tarafndan büyük ilgiyle karland.

 

CSR Europe (Avrupa Kurumsal Sosyal Sorumluluk A) Yönetim Kurulu Bakan ve IBM’in Avrupa, Ortadou ve Afrika bölgeleri Kurumsal Vatandalk ve Kurumsal likiler Müdürü Celia Moore yapm olduu konumada Türkiye’de gerçekletirilen sosyal sorumluluk çalmalarn yakndan izlediini belirtti. Celia Moore’ un konumasnn ardndan ADM Elektik Datm irketi, Ford Otosan, Friterm, HSBC, Türk Hava Yollar, Viko by, Panasonic, Yap Kredi, Beyolu Belediyesi ve ETT’nin kurumsal sosyal sorumluluk projelerinin ödüllerini takdim etti.

 

Sürdürülebilirliin Önemine Dikkat Çekti

 

Kurum kültürünün bir yansmas olarak sosyal sorumluluk projelerinde büyük bir hassasiyet tayan ADM EDA, elektrik datm lisansna sahip ilk özel irket olmasnn yan sra gerçekletirdii çevresel, toplumsal ve kültürel projelerle sosyal giriimci bir kurum profili sergilerken, örnek projelerle birçok irkete öncülük ediyor.

 

ADM Elektrik Datm adna zirvede sürdürülebilirlik ödülünü alan Kalite ve Kurumsal letiim Müdürü Elvan Yazc 6 yldr aralksz devam eden projede dördüncü ödülü alm olmann mutluluunu yaadklarn belirtti. Geçtiimiz yllarda alm olduklar ödüllerin yannda projenin; 2013 ylnda Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanl tarafndan tüm ülkede uygulanmas amacyla dier elektrik datm irketlerine örnek gösterildiini ifade eden Yazc, “Sosyal giriimci bir irket kimlii ile birçok alanda kurumsal sosyal sorumluluk projelerine imza atyor, projelerimizde toplumsal ve çevresel fayda yaratmak için tüm enerjimizle çalyoruz. Kurumsal çevre politikamzn bir ürünü olan proje kapsamnda her yl kritik bölgelerde elektrik nakil hatlarnda yaltm çalmalar yapyor, elektrik direkleri üzerine leylekler için yuva yapmaya elverili özel yaam platformlar yerletiriyoruz. 2009 ylndan bu yana devam ettiimiz projemizle sürdürülebilirlik kategorisinde ödül almak bizi ayrca mutlu etti” dedi. Kurumsal sosyal sorumluluk alanndaki çalmalarn anahtar kelimesinin sürdürülebilirlik olmas hasebiyle projenin bu dalda ödüle layk görülmesinin çok daha anlaml olduunu belirten Yazc, sosyal sorumluluk bilinci ve farkndalnn çats olarak baarl çalmalar yürüten ve sosyal sorumluluk algsna sahip irketleri ayn platformda buluturarak yeni projelerin ortaya çkmasnda önemli bir katma deer yaratan Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Dernei’ne teekkürlerini iletti.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..