milivolt electronics world news Gvercin_ve_kanaryalar,_festivalde_grcye_kt-didimhaber.net
13-12-2015

Gvercin ve kanaryalar, festivalde grcye kt

Gvercin_ve_kanaryalar,_festivalde_grcye_kt

Güvercin ve kanarya severler, Nazilli’de Güvercin ve Kanarya Festivali’nde bulutu. Festivalde görücüye çkan rengarenk kular, vatandalardan youn ilgi gördü.

Nazilli Mimar Ahmet ensan Kültür Merkezi\'nde düzenlenen Güvercin ve Kanarya Festivali\'nde ku severler bin 200 güvercin, yüzlerce kanarya ve muhabbet kuunu görme imkan buldu. Aydn’n Nazilli ilçesinde ikinci kez düzenlenen Güvercin ve Kanarya Festivali\'nde Ege, Marmara ve Akdeniz bölgesinden gelen çok sayda ku çeidi yer ald. Festivalde bin 200’den fazla güvercin, yüzlerce kanarya ve muhabbet kular, gelen ku severlerin beenisine sunuldu. Kimi ku sever, kularn fotoraflarn çekti. Güvercin sahipleri festivali gezen vatandalara güvercinlerin nasl tutulaca ve ele alrken neye dikkat etmeleri gerektii konusunda bilgiler verdi. Ayrca ku severlere, ku malzemeleri ve yem çeitleri özel bir firma tarafndan indirimli olarak satld. 

Festivalle ilgili açklama yapan Nazilli Güvercin Yetitirme, Üretme ve Tantma Dernei Bakan Murat imek, unlar kaydetti: “Her yöreden, Marmara’dan, Ege Bölgesi\'nden güvercin ve kanarya yetitiren arkadalarmz burada topladk. Kaynama, güvercinleri tanma, kular tanma açsndan bu etkinlii düzenledik. Katlmmz da iyi oldu. Yaklak bin 200 civarnda güvercin olmak üzere çok sayda kanarya ve muhabbet kuu da sergilendi. Güvercin cinsleri olarak dönek, rosso, hünkari, dik kuyruklar, ebaplar, postaclar ve buna benzer yüzlerce ku çeidimiz var. imdi burada saymaya kalkarsak beceremeyiz yani. Bunun yansra kanarya ve muhabbet kularmz da görücüye çkt. Ayn gün Bursa’da da bir festival olmasna ramen katlm iyi oldu.\"

Nazilli Belediyesi’nin festivale sponsor olduunu ifade eden Belediye Bakan Haluk Alck ise “Belediye olarak özellikle hayvan severlerimizin bu tür etkinliklerine destek veriyoruz. Hem ilçemizin tantlmas hem de hayvan severlerin burada buluarak kaynamasn salamak istedik. Ben de bir güvercin besleyen ve seven olarak festivali çok beendim.” dedi.

Festivale katlan üreticilere birer plaket verilirken tüm konuklara da Nazilli Belediyesi\'nce tavuk-pilav-ayran ikramnda bulunuldu. Festivalden elde edilecek gelirle Nazilli Güvercin Yetitirme Üretme ve Tantma Dernei araclyla Nazillili ku severler için hobi bahçesi kurulaca, bunun için de Nazilli Belediye’sinin destek verecei örenildi. 

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..