milivolt electronics world news Kasim_ayinda_gidayla_ilgili_46_sikayet_yapildi-didimhaber.net
14-12-2015

Kasm aynda gdayla ilgili 46 ikayet yapld

Kasm_aynda_gdayla_ilgili_46_ikayet_yapld

Aydn Gda Tarm ve Hayvanclk l Müdürlüü, 2015 Kasm ay çalma ve gda denetimleriyle ilgili bir açklama yapt. Çalmalar ve denetimler haricinde geçen ay, ikayet üzerine alnan 46 gda numunesinden birisinin salksz çkt ve idari para cezas uyguland belirtildi.

Aydn’da bin 689 gda üretim, 13 bin 401 gda sat ve toplu tüketim yeri bulunduunu belirten Gda Tarm ve Hayvanclk l Müdürü Mustafa Bircan, “Kasm aynda gda üretim yerlerine 262 adet, gda sat ve toplu tüketim yerlerine ise bin 326 adet olmak üzere toplam bin 588 adet denetim gerçekletirildi. Denetim izleme program, yllk denetim program, zehirlenme ve ikayete istinaden il genelinde toplam 40 adet numune alnd. Kasm ay içerisinde il genelinde gda üretim, sat ve toplu tüketim yerlerinde yaplan denetimler ve alnan numuneler sonucu, mevzuata uygun olmayan iletmelere 5996 Sayl Veteriner Hizmetleri, Bitki Sal ve Yem Kanunu gerei yasal ilem uyguland.” dedi.

Alo Gda 174 hattna, geçen kasm ay içerisinde gda sat yerleriyle ilgili 32, toplu tüketim yerleriyle ilgili 16, gda üretim yerleriyle ilgili 11 olmak üzere toplam 59 adet ikâyet geldiini belirten Bircan, “Kurumumuza gelen ikayetlerle ilgili olarak, 46 adet iletmenin denetimi sonlandrld. Denetimler sonucu, bir adet toplu tüketim iyerine idari para cezas karar uyguland. Yaplan denetim ve alnan numunelere ait bilgiler, Gda Tarm ve Hayvanclk Bakanl Gda Güvenlii Bilgi Sistemi’ne kaydedilmektedir. Gda Tarm ve Hayvanclk l Müdürlüü\'nün, tüketicilerimizin güvenli ve salkl gdaya ulamalar konusunda denetim ve kontrol faaliyetleri, 116 kiilik gda kontrolör ekibi tarafndan 24 saat kesintisiz bir ekilde devam etmektedir.” eklinde konutu.

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..