milivolt electronics world news Travel_Turkeyde_Didim_Rzgar_esti-didimhaber.net
14-12-2015

Travel Turkeyde Didim Rzgar esti

Travel_Turkeyde_Didim_Rzgar_esti

 

zmir Büyükehir Belediyesi, zfa (zmir Fuarclk Hizmetleri Kültür ve Sanat leri A.S.) ve Türkiye Seyahat Acentalar Birliinin (TÜRSAB) organizasyonu 10 -13 Aralk 2015 tarihleri arasnda zmir’de düzenlenen 9. Uluslararas Travel Turkey Fuar’nda Didim stand yapm olduu etkinlikler ile en farkl standlar arasnda yer ald.

Didim Kaymakaml, Didim Belediyesi, Didim Ticaret Odas, Didim Turizm Dernei ve Didim Turizm Altyap Birliinin birlikte açm olduu Didim standnn, 11 Aralk Saat:14.00 da Didim Kaymakam skender Yönden, Didim Belediye Bakan A.Deniz Atabay, Didim Garnizon Komutan Çetin Gülseven, Didim Ticaret odas Bakan aban Üstünda, Didim Esnaf Odas Bakan Yaar Pektaolu, Didim Esnaf Kefalet Kooperatifi Bakan Ali hsan Kubaliç, Didim Turizm Dernei Bakan Ercüment Alkaner Didim Belediye Bakan Yardmcs Salih Bankolu, Didim Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Müdürü Nait Oskay Didim CHP lçe Bakan Gökmen Karata, Didim Belediye Meclis üyeleri, Ditab Bakan Sevinç Karata ve çok say da ziyaretçinin katlmyla tantm kokteyli gerçekletirilirken, kokteyl de yaplan etkinlik ve dans gösterileri büyük beeni toplad.

Geçtiimiz günlerde imzalanan resmi protokol ile karde ehrimiz olan Leros’un da misafirimiz olarak katld, katlmc ve ziyaretçilerin youn ilgi gösterdii, Didim’in tarih, kültür ve inanç turizmi merakllarn bir araya getiren Didim Stand, Türk ve dünya turizm fuarlar arasnda önemli bir yere sahip olan Travel Turkey Fuar\'na bütün dikkatleri üzerine toplad. Tarihi ve Kültürel zenginliklerinin yan sra yöreye özgü

 

‎kaopita yemei ile birlikte, da çilei, zeytin, zeytin ya’nn da tantld Didim Stand katlmc ve ziyaretçiler tarafndan ilgi ile karlanrken, en gözde stantlarn arasnda yerini ald. Didim Standna gelen katlmclara ve ziyaretçilere kentin tarihi ve turistik deerlerini anlatan kitap, tantm broürleri, CD’ler ve promosyon ürünleri datld.

 Didim Standna gelen katlmc ve ziyaretçileri ilgi ile karlayan ve onlarla tek tek ilgilenen Didim Belediye Bakan A.Deniz Atabay, Didim hakknda ziyaretçilere bilgiler verdi.

Travel Turkey Fuarna geçtiimiz senelerden bu yana katldklarn, her sene fuara olan ilgini katlanarak arttn belirten Didim Belediye Bakan A.Deniz Atabay; “Bu tür fuarlar bizim için oldukça önemli, yurt içi ve yurt d fuarlara katlarak Didim’in tantm daha iyi yapmaya çalyoruz, Didim’in  sosyal, kültürel ve tarihi açdan çok önemli bir kimlie sahip, bu kimliin görünür bir ekilde ortaya çkartlmas, tantlmas için bu fuarlar da Belediye, Kaymakamlk, Didim  Ticaret Odas, Ditab, Turizm Dernei ve dier sivil toplum kurulular ile birlikte dinamik bir ekilde ilçemizin tantm için hareket ediyoruz. Asl önemli olan Didim markasn öne çkarmak ve kalc hale getirmek. marka olmak kolaydr ama kalc olmak zordur, biz kalc olarak markalama yönünde hep birlikte hareket ediyoruz” dedi.

Yunanistan\'n Samos, Rodos, Sakz, Midilli Adalar ve dier yabanc stantlarn ziyaret eden ve yabanc katlmclar tarafndan samimi bir ekilde karlanan, Didim Kaymakam skender Yönden ve Didim Belediye Bakan A.Deniz Atabay, Rodos Adas\'nn 2021 Avrupa Kültür Bakenti Adayl sürecinde kültürel ve eitim alannda yapaca birçok faaliyetleri samimi bir ekilde dinledi, bu faaliyetler kapsamnda birlikte güzel iler yaplabileceini belirtti.

 

didim.bel.tr

   





TP zmir l rgt: TBMM Darbe Giriimine Ortak Olmutur

Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi

Didim Lunapark Grntleri

Selda Bacan Konseri Grntler

Didim Yry Rotalar

Melek Mosso

Babo Keilere Operasyon

Selda Bacan Konseri


Sanatin_Iyilestirici_Gucu;_Sanatla_Terapi
Sanatn yiletirici Gc; Sanatla Terapi..

Kooperatif_Ziyareti
Kooperatif Ziyareti..

Yabancilara_Konut_Satislari
Yabanclara Konut Satlar..

Internette_Dogal_Reklam_-_Milivolt.net_Online_Pazaryeri
nternette Doal Reklam - Milivolt.net Online Pazaryeri..






sinyaller-com

Yazarlar


twitter_didimhaber

AliExpress WW






Hamza_Saykan_Resim_Sergisi
Hamza Saykan Resim Sergisi..

Didim_Lunapark_Goruntuleri
Didim Lunapark Grntleri..

Parla_Solari_Sanayi_ve_Teknoloji_Bakani_Mustafa_Varank_Ziyaret_Etti
Parla Solar Sanayi ve Teknoloji Bakan Mustafa Varank Ziya..